Що нового?

Придбаний Торгівля ф'ючерсами-3. Унікальне навчання від учня Анвара Садикова

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 51471 ГРН
Учасників: 0 з 637
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 84 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

повна торгова система з поясненням методів входу на М1 і аналізу М15/H1.обсяг-кілька годин. Постараюся розжовувати матеріал так, щоб виникало поменше питань.

Розрахована на внутрішньоденну торгівлю. Тейки 50-200 тиків. Стоп 3-5 тиків. За день буває в середньому 2-4 входу. Можна використовувати без М15, в цьому випадку входів буде значно більше, але ризики збільшаться і тейки стануть відчутно дрібніше - 5-15-30 тиків.
Основа-аналіз цінового і об'ємного руху з метою визначити моменти зародження нового тренда, щоб входити в рух на самому початку. Визначення сили гравців, моменту зміни тенденції або продовження тренда.

Угоди відбуваються при наявності сили рухати ринок на більш-менш пристойну відстань, тому у флетові або слабоволатільние дні входів не буде. Система розрахована під угоди з низьким ризиком, щоб мінімізувати збитки.

Система досить складна, щоб почати застосовувати її після одного перегляду відео, але цілком освоюється після відпрацювання її на скронях. Креслити треба буде обов'язково. Чим більше трейдер знайде точок зміни тенденції і точок входу на історії і розкреслить їх, тим легше буде в торгівлі. Я пропоную розкреслити мінімум 50 скрінів.

Додатково дам набір скрінів угод з логікою, як точку старту.
Платформу можна використовувати будь-яку з візуалізацією кластерів, я віддаю перевагу 7-ю ніндзю, тим більше у неї для навчання є безкоштовна демка (розповім як отримувати стабільний 2-х тижневий аккаунт).

Думаю, що двотижневого періоду для відповідей на питання буде достатньо. Питання будуть публічні, щоб всі складники могли вивчити відповіді, щоб не повторюватися.

Про подальшу підтримку подумаю-цілком можливо, що створю гілку на якому-небудь форумі і буду відповідати на питання.

Після вивчення стратегії трейдеру буде зрозуміло коли потрібно перебувати поза ринком, чого саме треба дочекатися на ринку, щоб під час "прокинутися", який ринок зручний для торгівлі, а від якого краще триматися подалі. Зрозуміла система стопів і тейков. Розуміння того, що відбувається на ринку і "на чиєму боці зараз м'яч".

Матеріал дійсно якісний, і найголовніше - унікальний. З високою відпрацюванням і мат.очікування.

Угорі