Що нового?

Набір учасників Торгівля опціонами на ринку США. Тариф Самостійний (Христина Соболєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7831 ГРН
Учасників: 0 з 88
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 92.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Найповніший практичний курс з торгівлі опціонами на американському ринку від сертифікованого фінансового аналітика (CFA Charterholder), трейдера з 12-річним стажем.

Даний курс не має аналогів серед російськомовних курсів

Про автора
Мене звати Соболєва Христина, за освітою фінансист, маю ступінь MBA, з 2017 року є сертифікованим фінансовим аналітиком (CFA Charterholder).

У 2009 році я почала свою кар'єру в Міжнародному банку HSBC, департаменті Казначейства і глобальних ринків, де безпосередньо була залучена до укладення угод з похідними фінансовими інструментами (в т.ч. опціонами). З того ж часу я почала торгувати на своєму Особистому рахунку.

Зараз трейдинг - моє основне джерело доходу, і найбільш часто використовуваний інструмент, який приносить велику прибутковість моєму порфтелю - це опціони.

Кажуть, ті, хто починає торгувати опціонами, вже ніколи не повернуться до звичайного трейдингу акціями або облігаціями. І це правда, я бачу це за своїми учнями та знайомими трейдерами.

Мій курс дозволить вам в найкоротші терміни освоїти цей унікальний інструмент, уникнути помилок, які робить більшість початківців трейдерів, і навчитися заробляти на опціонах.

програма курсу
  • налаштування терміналу та аналітичних систем
на уроці повністю налаштуємо торговельну платформу TWS Interactive Brokers для торгівлі опціонами.
  • основи торгівлі опціонами
на уроці розглядаються основні поняття, пов'язані з опціонною торгівлею: що таке опціон? Які параметри впливають на вартість опціону? Опціони колл і пут. Як користуватися опціонним калькулятором. Практика відкриття опціонних позицій в торговому терміналі.
  • волатильність і відкритий інтерес
  • опціонні "греки"
  • опціонні стратегії
розділ складається з 10 уроків. Ви дізнаєтеся, як вибирати опціонну стратегію орієнтуючись на наявні дані ринку.

Детальний розгляд опціонних стратегій. Як будувати, за яких умов відкривати, за яких закривати позицію, як вибирати страйки, особливості управління ризиком. Відкриття позицій по кожній стратегії в терміналі:

• Купівля опціону колл і покупка опціону пут
  • продаж опціону колл і продаж опціону пут. Стратегія покритий колл (Covered call)
  • бичачий колл і пут спреди
  • ведмежий колл і пут спреди
  • Купівля стреддла і стренгла
  • продаж стреддла і стренгла
  • продаж залізного кондора і залізного метелика
  • календарний колл спред (+короткий огляд стратегії діагональний колл спред)
  • календарний колл спред. Короткий огляд стратегії діагональний колл спред.
  • ризик менеджмент в торгівлі опціонами
управління ризиками в торгівлі опціонами. Основні правила і рекомендації.

• Ролірування та інші коригування опціонної позиції.
коли і як робити коригування опціонної позиції. Детальний огляд технік ролірування опціонних позицій.

• Купівля довгострокових опціонів колл замість покупки акцій.
  • особливості торгівлі крайовими опціонами.
  • інвестування в криптовалюту через опціони фондового ринку.
ви будете:
  • впевнено укладати угоди, не боячись зробити помилку, яка в опціонах може коштувати дуже дорого.
  • розуміти, коли потрібно заходити в позицію, а коли закривати.
  • володіти всіма основними інструментами, якими користуються професійні опціонні трейдери.
  • вміти використовувати торгові сигнали на акції для входу в опціонну позицію.
  • знати, де брати необхідну аналітику і як її використовувати в торгівлі опціонами
  • більшість учнів окупає вартість курсу однією угодою!
https://privatelink.de/?http://options-pro.ru/kurs1#form

Угорі