Найповніший практичний курс з торгівлі опціонами на американському ринку від сертифікованого фінансового аналітика (CFA Charterholder), трейдера з 12-річним стажем.
Даний курс не має аналогів серед російськомовних курсів
Про автора
Мене звати Соболєва Христина, за освітою фінансист, маю ступінь MBA, з 2017 року є сертифікованим фінансовим аналітиком (CFA Charterholder).
У 2009 році я почала свою кар'єру в Міжнародному банку HSBC, департаменті Казначейства і глобальних ринків, де безпосередньо була залучена до укладення угод з похідними фінансовими інструментами (в т.ч. опціонами). З того ж часу я почала торгувати на своєму Особистому рахунку.
Зараз трейдинг - моє основне джерело доходу, і найбільш часто використовуваний інструмент, який приносить велику прибутковість моєму порфтелю - це опціони.
Кажуть, ті, хто починає торгувати опціонами, вже ніколи не повернуться до звичайного трейдингу акціями або облігаціями. І це правда, я бачу це за своїми учнями та знайомими трейдерами.
Мій курс дозволить вам в найкоротші терміни освоїти цей унікальний інструмент, уникнути помилок, які робить більшість початківців трейдерів, і навчитися заробляти на опціонах.
програма курсу
- налаштування терміналу та аналітичних систем
- основи торгівлі опціонами
- волатильність і відкритий інтерес
- опціонні "греки"
- опціонні стратегії
Детальний розгляд опціонних стратегій. Як будувати, за яких умов відкривати, за яких закривати позицію, як вибирати страйки, особливості управління ризиком. Відкриття позицій по кожній стратегії в терміналі:
- Купівля опціону колл і покупка опціону пут
- продаж опціону колл і продаж опціону пут. Стратегія покритий колл (Covered call)
- бичачий колл і пут спреди
- ведмежий колл і пут спреди
- Купівля стреддла і стренгла
- продаж стреддла і стренгла
- продаж залізного кондора і залізного метелика
- календарний колл спред (+короткий огляд стратегії діагональний колл спред)
- календарний колл спред. Короткий огляд стратегії діагональний колл спред.
- ризик менеджмент в торгівлі опціонами
- Ролірування та інші коригування опціонної позиції.
- Купівля довгострокових опціонів колл замість покупки акцій.
- особливості торгівлі крайовими опціонами.
- інвестування в криптовалюту через опціони фондового ринку.
- впевнено укладати угоди, не боячись зробити помилку, яка в опціонах може коштувати дуже дорого.
- розуміти, коли потрібно заходити в позицію, а коли закривати.
- володіти всіма основними інструментами, якими користуються професійні опціонні трейдери.
- вміти використовувати торгові сигнали на акції для входу в опціонну позицію.
- знати, де брати необхідну аналітику і як її використовувати в торгівлі опціонами
- більшість учнів окупає вартість курсу однією угодою!
https://privatelink.de/?http://options-pro.ru/kurs1#form