Що нового?

Придбаний Торгові ідеї та графіки TradingView (Romanov_Trade)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 16545 ГРН
Учасників: 0 з 287
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Доброго часу доби!
19-го жовтня я випустив анонс освітніх курсів, пообіцявши запустити їх 13 листопада. Радий повідомити, що все йде за планом! Я розробив програму, а потім навчив по ній добровольця, який прилетів до Москви з іншого міста в пошуках знань.
Це може здатися маренням, але через два семінари талановитий студент зумів засвоїти всі нюанси хвильового принципу. Перевіривши його індивідуальне завдання, я став свідком ювелірної розхвилювання з використанням теорії фрактальності (sic!)
Ще в день анонса я отримав більше 100 листів-заявок на участь в курсах, і протягом доби постараюся дати відповідь на кожне з них. Якщо ви хочете взяти участь, але ще не залишили заявку, пишіть на пошту з позначкою "курси RM * * NV".
Що стосується вартості, то довелося гарненько подумати з цього приводу. Якби я залишився викладати в "BitUniversity", то ціна повного курсу склала б близько 90 000 рублів. Я розірвав з ними співпрацю через цінову політику, а також тому, що мене змушували лити в матеріал багато "води" і викладати для обивателів, які чули про крипті тільки по "Першому каналу".
Моя цінова політика буде більш справедливою: для тих, хто залишав свої заявки 14-го вересня, вартість курсу складе всього 45 000рублей. Всім іншим навчання обійдеться в 50 000 рублів. Я вважаю цю суму справедливою, оскільки щоб зараз заробляти на крипторинку відчутні гроші (які будуть відбивати витрачений час і сили), потрібен депозит хоча-б від 250-500 тисяч рублів. В індивідуальному порядку будуть розглядатися заявки на пільги від інвалідів і зростаючих в незаможних сім'ях.
Програма курсів складається з 4 семінарів, після закінчення яких в Москві буде проведено п'ятий офлайн семінар, де учасники познайомляться між собою, а так само зможуть задати всі питання, що залишилися. Він так само буде транслюватися в мережу за інвайтами.
За 4 заняття будуть" розжовані " більше 20 тем, починаючи зі статистики, психології ринку і трейдера, теорії ігор і графічного аналізу, закінчуючи всіма тонкощами хвильової теорії Елліотта, інструментами Фібоначчі та інтерпретацією всіляких індикаторів. Я так само навчу вас самостійно збирати собі інвестиційний портфель на будь-який термін і проводити аналіз ринків інвестицій в криптоактиви і проекти.
За кілька днів до початку курсів кожен з вас буде протестований за допомогою авторської методики, здатної виявити схильність до "читання" ринку по хвильової теорії (до речі, цей студент пройшов тест на 93 бали). Вона так само дозволить дізнатися середньостатистичний рівень підготовки слухачів, щоб скорегувати курс по швидкості викладання.
Я не впевнений, що софт, через який ми будемо проводити онлайн курси, дозволить підключити більше 100 чоловік, зберігши якість переданої картинки і звуку, а так само дозволивши кожному без лагів мати можливість "голосу" під час семінару (задати своє питання в мікрофон з дозволу викладача). Тому настійно раджу не тягнути з оплатою. Пріоритет буде відданий тим, хто увійде в першу сотню. Як тільки сто людей оплатять курс, я оповіщу всіх в цьому каналі, і, якщо що, поверну гроші тим, хто на курс потрапити не зможе.
Дуже прошу вас запаритися з оплатою і зробити перекази на розрахунковий рахунок мого ІП в Тінькофф Банку. Оскільки буде досить складно виводити таку величезну суму з крипти в реал. Але якщо ви не з Росії, то я прийму в BTC на гаманець (зробіть скріншот підтвердженої транзакції і номер гаманця, з якого надійшов переклад).

F.A.Q.
  1. Чи є місця? - Так
  2. у скільки і коли будуть проводитися курси? Попередньо з 13го по 17е листопада з 20:30 до 22:00 за московським часом.
  3. Чи можна оплатити в крипті? - Тільки якщо ви іноземний громадянин і не маєте можливості оформити переклад на ІП
  4. Чи є у вас картка Ощадбанку? - Всі доступні реквізити (Р/с Тінькофф і адреса BTC) вказані в каналі
  5. Чи потрібно писати лист на пошту, або досить тут (в телеграмі)? - Без листа на пошту я не зможу ідентифікувати ваш платіж.
  6. Чи буде проводитися запис курсів? - Можливо, так, але тільки з захистом від копіювання: кожному учаснику буде виданий індивідуальний логін і пароль, через який він зможе переглянути запис в особистому кабінеті, при копіюванні вся інформація про недобросовісного учня надійде до мене.
  7. чи буде офлайн зустріч транслюватися в інтернет? - Так
  8. Чи можна буде отримати контакти інших учнів? - Так, всі учасники курсу будуть додані в окремий закритий чат в телеграмі, куди можна потрапити тільки на запрошення. Ми створюємо спільноту на новому рівні! Найталановитіші і досвідчені хвилевики зможуть ділитися своїм досвідом і спостереженнями з колегами. Це відкриє перед нами величезні можливості для співпраці в майбутньому.
  9. яка сума в BTC? - Рахуйте за курсом ЦБ і біржі Bitfinex в момент перекладу.
https://privatelink.de/?https://ru.tradingview.com/u/Romanov_Trade/

Угорі