Торгуем вместе. Рассылка на 6 месяцев. 2025 (Анастасия Тарасова)
ТОРГУВАТИ
РАЗОМ
Телеграм-канал з торговими ідеями Анастасії Тарасової.
Необхідно мати брокерський рахунок або торговий термінал
Це дозволить вам проводити фінансові операції, описані в розсилці.
Не інвестуйте гроші, взяті в кредит або в борг
Інвестиції-це ризик, а інвестиції на позичені гроші — ризик подвійно.
Використовуйте тільки вільну частину сімейного бюджету для інвестування
Це дозволить вам уникнути неприємних наслідків у разі збитків.
Застосовуйте інформацію відразу після отримання розсилки
Ситуація на біржі змінюється дуже швидко, тому за пару годин дані можуть стати неактуальними.
АВТОР
КАНАЛ
Я-Анастасія Тарасова, голова інвестиційного фонду Maerli Capital, фінансовий блогер # 1 у Росії у 2022 році за версією financer.com, автор курсів з інвестування та книги-бестселера про особисті фінанси.
Моя грошова філософія-не про економію, як відмова собі у всьому, щоб нескінченно збирати. Я за те, щоб постійно збільшувати свій дохід. А для цього потрібно вчитися і, головне, застосовувати отримані знання на практиці.
ДАТИ
ТОРГУВАТИ РАЗОМ?
ОФОРМИТИ ПІДПИСКУ
Все відбувається тільки через Telegram-бот. Якщо у вас вже встановлено додаток «Telegram», натисніть на кнопку нижче. Після переходу в Telegram дотримуйтесь інструкцій.
ТОРГУВАТИ
РАЗОМ
Телеграм-канал з торговими ідеями Анастасії Тарасової.
Необхідно мати брокерський рахунок або торговий термінал
Це дозволить вам проводити фінансові операції, описані в розсилці.
Не інвестуйте гроші, взяті в кредит або в борг
Інвестиції-це ризик, а інвестиції на позичені гроші — ризик подвійно.
Використовуйте тільки вільну частину сімейного бюджету для інвестування
Це дозволить вам уникнути неприємних наслідків у разі збитків.
Застосовуйте інформацію відразу після отримання розсилки
Ситуація на біржі змінюється дуже швидко, тому за пару годин дані можуть стати неактуальними.
АВТОР
КАНАЛ
Я-Анастасія Тарасова, голова інвестиційного фонду Maerli Capital, фінансовий блогер # 1 у Росії у 2022 році за версією financer.com, автор курсів з інвестування та книги-бестселера про особисті фінанси.
Моя грошова філософія-не про економію, як відмова собі у всьому, щоб нескінченно збирати. Я за те, щоб постійно збільшувати свій дохід. А для цього потрібно вчитися і, головне, застосовувати отримані знання на практиці.
ДАТИ
ТОРГУВАТИ РАЗОМ?
ОФОРМИТИ ПІДПИСКУ
Все відбувається тільки через Telegram-бот. Якщо у вас вже встановлено додаток «Telegram», натисніть на кнопку нижче. Після переходу в Telegram дотримуйтесь інструкцій.
https://torguemvmeste.ru/