тривалість курсу: 2 години.
До курсу додається PDF методичка по опціонах. В рамках даного курсу я "без води" розповім про опціони. Все показую на реальних графіках з живою торгівлею. Курс має практичну спрямованість. Я не буду лити воду як багато викладачів, а буду все показувати на реальних графіках. В рамках даного курсу у вас складеться повне уявлення і розуміння про опціонах.
Для кого цей курс?
Для трейдерів з реальним досвідом на ринку, які чітко розуміють, що таке акція і ф'ючерс, і хочуть вивчити нову для себе тему - опціони.
які методи я використовую?
Опціонами я торгую на Московській біржі (опціони на індекс RTS і SI). Торгую тільки направлено і в рідкісні періоди високої волатильності на ринку. Я не використовую дельта нейтральні стратегії, і не будую заумні конструкції, оскільки мій основний напрямок це акції і ф'ючерси.
для аналізу я використовую базовий актив-ф'ючерси.опціони відмінно доповнюють мою основну торгову стратегію про яку я розповідаю в повному курсі навчання. Опціони це шикарний інструмент для хеджування ризиків. Саме вони мені допомагають нівелювати ризики по моєму інвестиційному портфелю в періоди негативу і кризи. У рідкісні періоди опціони дозволяють заробляти величезні відсотки з мінімальними ризиками. Наприклад, в 2020 році на падінні, опціони дозволили зробити річний прибуток всього двома угодами (угоди викладав в групу вк). Багато торгують опціонами не так як потрібно. Опціони це перш за все торгівля волатильністю. Якщо використовувати цей інструмент правильно, то він може давати вам дуже великі відсотки. Будь-який професійний трейдер повинен розуміти що таке опціон. Якщо ви ще не розібралися з даною темою, то саме час.
Що ви отримаєте?
Після вивчення даного прискореного курсу у вас буде повне розуміння про опціони. Я все розповідаю і показую на практиці і на живих прикладах. Також всі мої правила з торгівлі опціонами будуть прописані в методичці. з курсу ви дізнаєтеся:
- Що таке опціон колл і пут;
- опціони поза грошей, на грошах і в грошах, які вигідніше торгувати;
- на якому страйку вигідніше торгувати опціонами;
- тонкощі і нюанси торгівлі на різних інструментах (на чому торгувати вигідніше);
- Що таке греки;
- я розповім про свої спрямовані стратегії на опціонах і про базові стратегії;
- покажу як все правильно налаштувати в квіке і як користуватися опціонним калькулятором;
- Як управляти ризиками при торгівлі опціонами;
- про варіанти хеджування опціонами;
- про правильне виконання опціонів і нюанси щодо закриття опціонної позиції;
- і багато іншого ...
https://privatelink.de/?https://trader-nt.ru/opcziony-s-nulya-uskorennyj-kurs/