Що нового?

Набір учасників [Trader-Nt] секрети успішного трейдингу (Станіслав Станішевський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 3785.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у новому курсі "секрети скляної торгівлі" я розповім про всі тонкощі і нюанси торгівлі по склянці і поділюся своїми найостаннішими напрацюваннями і формаціями, які я успішно застосовую. Я розкрию нюанси торгівлі як на ліквідних акціях, так і на неліквіді. Даної інформації ви не знайдете в Інтернеті і вільних джерелах. У мене свій індивідуальний підхід до використання склянки. Курс йде безкоштовним бонусом до основного курсу"секрети успішного трейдингу".

Для кого ці курси?
Для трейдерів з досвідом, які хочуть поліпшити свою торгову стратегію або освоїти новий стиль торгівлі. Вся інформація розповідається по суті і без"води". Стилі торгівлі які я використовую: скальпінг, інтрадей, краткосрок і среднесрок. Відеокурс "базовий" підійде трейдерам без досвіду торгівлі, готовим до самостійної роботи.

де торгувати?
За даною системою я торгую на російському ринку акцій і ринку Forts. Деякі методи, про які я розповідаю, працюють і на інших ринках (CME, Forex, біржі криптовалют).

що Ви отримаєте?
  • готову робочу стратегію, за якою торгую я сам;
  • правильний ризик менеджмент;
  • розуміння того, що необхідно для успішної торгівлі на ринку;
  • правильне ведення журналу угод;
  • на 100% формалізовані точки входу і виходу, вміння правильно оцінювати ситуацію на ринку і відбирати потрібні ключові рівні підтримки/опору;
  • формалізовані правила по відбору інструментів для торгівлі, за визначенням тренда, по протяжці позиції, по постановці стопа і тд;
  • детальний опис угод на реальних прикладах і графіках;
  • правила та рекомендації щодо створення особистої торгової системи;
  • мої правила з торгівлі розворотних фігур тех. аналізу.
  • правильний розрахунок atr і робочі моделі, засновані на цьому індикаторі.
  • різні формації для торгівлі по тренду і контртренд, ловля Гепа, свічкові патерни, торгівля на предторговой і послеторговой сесії, торгівля на неліквіді і багато іншого. Всі формації строго формалізовані і розроблені мною;
тривалість основного відеокурсу "секрети успішного трейдингу": 1 година 30 хв.тривалість курсу "секрети скляної торгівлі": 50 хв. Плюс бонусне відео: 14 хвилин.

До відеокурсів додається докладний опис системи і всіх додаткових формацій в текстовому варіанті (10 текстових файлів, близько 24 сторінок тексту з картинками і прикладами на графіках) .

https://privatelink.de/?https://trader-nt.ru/videokursyi/

Угорі