семінар проводить Боровикова Лада Вікторівна, ЛОР лікар, фахівець з традиційної китайської медицини.
Анонс семінару"Традиційна китайська діагностика по обличчю Мін Сянь"
Особа ніколи не бреше. Так говорили стародавні китайські майстри Мін Сянь.
У Китаї популярна така стара приказка, що з народження до 25 років, у людини обличчя, подароване батьками, з 25 до 50 років людина набуває своє обличчя, а після 50 років, носить те обличчя, яке заслужив.
Термін "Мін Сянь" можна перекласти, як читання по обличчю. Раніше це знання було таємним і передавалося майстрами Мін Сянь в усній формі лише небагатьом учням.
Обличчя людини-це відкрита книга для володіють діагностикою Мін Сянь. Адже на обличчі відображаються не тільки придбані проблеми зі здоров'ям, а й ознаки вродженої патології.
Знаки на обличчі можуть свідчити про дисбаланс в певних органах, захворюваннях або про психічні відхилення.
На даному семінарі ми розглянемо п'ять основних форм особи, "12 палаців", дізнаємося, як форма носа і підборіддя впливають на матеріальне благополуччя, навчимося визначати типи осіб за моделлю "П'яти першоелементів", а також професії, які підходять цим типам. Розглянемо, як впливають на долю і здоров'я родимки, зморшки і шрами, і як косметичні операції впливають на здоров'я і характер людини.
Продажник:
Анонс семінару"Традиційна китайська діагностика по обличчю Мін Сянь"
Особа ніколи не бреше. Так говорили стародавні китайські майстри Мін Сянь.
У Китаї популярна така стара приказка, що з народження до 25 років, у людини обличчя, подароване батьками, з 25 до 50 років людина набуває своє обличчя, а після 50 років, носить те обличчя, яке заслужив.
Термін "Мін Сянь" можна перекласти, як читання по обличчю. Раніше це знання було таємним і передавалося майстрами Мін Сянь в усній формі лише небагатьом учням.
Обличчя людини-це відкрита книга для володіють діагностикою Мін Сянь. Адже на обличчі відображаються не тільки придбані проблеми зі здоров'ям, а й ознаки вродженої патології.
Знаки на обличчі можуть свідчити про дисбаланс в певних органах, захворюваннях або про психічні відхилення.
На даному семінарі ми розглянемо п'ять основних форм особи, "12 палаців", дізнаємося, як форма носа і підборіддя впливають на матеріальне благополуччя, навчимося визначати типи осіб за моделлю "П'яти першоелементів", а також професії, які підходять цим типам. Розглянемо, як впливають на долю і здоров'я родимки, зморшки і шрами, і як косметичні операції впливають на здоров'я і характер людини.
07 травня (четвер)
16.00-18.30 (2,5 години)
* Носогубні складки, їх особливості та характеристики
• "12 палаців" на обличчі, зони, характеристики, вплив
16.00-18.30 (2,5 години)
- Традиційна китайська Діагностика Мін Сянь
- Правила вивчення обличчя та етика проведення діагностики по обличчю
- Характеристика особи за моделлю Інь-Ян
- Асиметричні особи
- Лицьовий і бічний "хрест"
- П'ять основних форм особи
- Зони Сань Дін, їх значення, характеристики, патологічні прояви
* Носогубні складки, їх особливості та характеристики
• "12 палаців" на обличчі, зони, характеристики, вплив
- Значення родимок, шрамів, зморшок, веснянок на обличчі. Їх вплив на долю і здоров'я людини. Вплив косметичних операцій на здоров'я і характер людини
- Вік на обличчі
Продажник:
https://privatelink.de/?https://50505.ru/online/webinar/detail.php?ID=115204#register2webinar