Що нового?

Придбаний Трансактный аналіз. Цикл 1-3 (Володимир Єсаулов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3346 ГРН
Учасників: 0 з 114
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 30.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Трансактний аналіз, цикл 1-й
основи трансактного аналізу. Прояснення сценарію власного життя

Диск 1-й
історія трансактного аналізу. Філософія трансактного аналізу. Поняття автономії. Школи трансактного аналізу. Області застосування трансактного аналізу. Прояснення рівнів роботи. Три рівні організації "Я". Таблиця стандартних факторів. Вправа "дослідження станів"я"

Диск 2-й Функціональний аналіз станів "Я". Техніка "Эгограмма". Структурний аналіз его-станів. Дитяче "Я". Прояв інфантильної поведінки у залежних пацієнтів. Аналіз дорослого і батьківського станів "Я". "Контамінації" як вид структурної патології

Диск 3-й "виключення" як вид структурної патології. Техніка "зміна станів" Я "("Три стільці"). Техніка дослідження его-станів за допомогою незавершених пропозицій.

Диск 4-й типи трансакцій. Навички соціальної взаємодії та структурування часу. Вправи для структурування часу. Психологічні ігри. Формула гри. Способи блокування змін в житті. Двері тікання. Драматичний трикутник Стефана Карпмана. Ігри з собою. Варіанти ігор.

трансактний аналіз, цикл 2-й
аналіз ігор і сценаріїв життя

Диск 1-й. аналіз 4-х базових життєвих позицій. Методика"Корелограма". Демонстрація методики"Корелограма". Прояв ролей "рятувальника " і" переслідувача " в трикутнику с.Карпмана.

Диск 2-й. погладжування. Правила економії погладжувань Клода Стайнера. Техніки погладжувань. "Профіль погладжувань". Вправа "Карусель погладжувань". Аналіз ігрової ситуації. Трикутник партнерства.

Диск 3-й демонстрація гри. Природні і рекетні почуття. Робота з почуттями.

Диск 4-й демонстрація роботи з почуттями. Комплексний аналіз сценарних проявів. Арттерапевтическая техніка "Силует почуттів". Трансактные рэкетные почуття. Створення та аналіз рекетної системи.

трансактний аналіз, цикл 3-й
щасливі і нещасливі сценарії. Аналіз і корекція сценаріїв життя

Диск 1-й демонстрація сценарних проявів в рамках сесії. Способи виявлення рекетних почуттів. Формула сценарію вправа"життя як спектакль". Визначення, базові позиції, програмування сценарію. Типи життєвих сценаріїв.

Диск 2-й демонстрація роботи з тілесним сценарієм. Формування життєвого сценарію. Дослідження власного сценарію. Вправа "Я як предмет". Відповіді на питання.

Диск 3-й Схема батьківського програмування. Сценарна матриця.

Команда"не живи". Команда"Не будь собою". Команда"Не будь дитиною". Команда "не рости". Команда"не роби успіхів". Команда "нічого не роби". Команда"не належи". Команда" не зближуйся","не довіряй". Команда"не відчувай себе добре". Команда"не думай". Команда"не відчувай".

Диск 4-й батьківські накази та дозволи. Сценарна програма. Сценарні "драйвери". Робота з "драйверами". 6 типів сценарного процесу. Відповіді на питання.

Автор:
Володимир Єсаулов

продаючий сайт:
https://privatelink.de/?http://www.psybook.ru/vcd-4024-1-4038/goodsinfo.html

Угорі