Про Онлайн-зустріч
"Мені дуже важливо щоб у мене вийшло, збулося, з'явилося. Мені важливо отримати, сказати, зробити, встигнути...", – продовжувати можна до нескінченності. Знайомі думки? У нашому житті немає неважливих справ і ситуацій. І ми постійно створюємо надлишкові потенціали через цю завищену важливість. А потім дивуємося: чому вічно щось йде не так, як планувалося? Чому те, чого найбільше боялися і уникали, раптом спливає назовні? А те, чого так хотіли, зовсім не збирається приходити?
ЧИ МОЖЕ ВАЖЛИВІСТЬ СТАТИ НЕВАЖЛИВОЮ? Так!
Важливість-це той гачок, за який вас чіпляють різні системи-маятники і тримають в "їжакових рукавицях". Хороша новина - є прості правила, як не потрапляти в мережі маятників і не давати важливості перешкодити вашим цілям і планам!
На онлайн-зустрічі за 1,5 години ви:
"Мені дуже важливо щоб у мене вийшло, збулося, з'явилося. Мені важливо отримати, сказати, зробити, встигнути...", – продовжувати можна до нескінченності. Знайомі думки? У нашому житті немає неважливих справ і ситуацій. І ми постійно створюємо надлишкові потенціали через цю завищену важливість. А потім дивуємося: чому вічно щось йде не так, як планувалося? Чому те, чого найбільше боялися і уникали, раптом спливає назовні? А те, чого так хотіли, зовсім не збирається приходити?
ЧИ МОЖЕ ВАЖЛИВІСТЬ СТАТИ НЕВАЖЛИВОЮ? Так!
Важливість-це той гачок, за який вас чіпляють різні системи-маятники і тримають в "їжакових рукавицях". Хороша новина - є прості правила, як не потрапляти в мережі маятників і не давати важливості перешкодити вашим цілям і планам!
На онлайн-зустрічі за 1,5 години ви:
- дізнаєтеся, як і за рахунок чого формується важливість;
- освоїте інструменти Трансерфінгу реальності для зниження важливості у всіх сферах життя;
- знизити свою важливість;
- навчитеся усвідомлено вибирати потрібний емоційний стан;
- навчіться успішно діяти в стресових ситуаціях;
- звільніться від перешкод на шляху і почнете легко і спокійно реалізовувати свої цілі.
- Навчіться легко вирішувати складні питання, знімати важливість і діяти
- Перестанете постійно турбуватися через борги і проблеми, перемістіть вектор своєї уваги на вашу мету
- зупиніть марну боротьбу з недоліками і почнете розвивати гідності, станете більш впевненим і харизматичним людиною
- Перестанете шукати чужу роботу, ганятися за чужими цілями і ідеалами – почнете рух до того, що близько саме вам, вашій душі
- припиніть битву за любов-почнете випромінювати любов самі і притягувати в своє життя нові приємні знайомства і сюрпризи
- вийдете зі стану очікування і рушите назустріч вашій мрії
- Звільніться від перешкод на шляху у вигляді важливості, надлишкових потенціалів і маятників
https://privatelink.de/?https://tserf.ru/lp/zhizn-bez-vazhnosti