Що нового?

Придбаний Трансформація натальной карти (Інна Любимова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2390 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 56.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
астрологічний марафон "трансформація натальной карти"
Трансформація натальной карти-це поліпшення своєї долі. Коли певними астрологічним вправами ви прокачує всі сфери життя. Відносини, Фінанси, емоції, особисте життя.⠀
Кожен день учасники марафону будуть отримувати відеоуроки, слухати теорію ⠀в результаті ви отримаєте поліпшену версію себе. Впевнену, енергійну, більш забезпечену фінансово, більш гармонійну у відносинах. Марафон буде інтенсивний, тому результат прийде швидко. Вже через два з половиною тижні побачите, як покращаться відносини в родині. Несподівано прийдуть гроші. Ви відчуєте прилив енергії. Зміни на краще відбудуться у всіх сферах Вашого життя.
Астрологічний марафон "трансформація натальной карти" - 16 днів відеоуроків і вправ, за допомогою яких ви пропрацюєте всі сфери життя і всі планети, які за них відповідають. Тобто, опрацьовуючи Сонце ☀ , позбудетеся від особистісних комплексів і обмежень, наприклад.
❓ Що таке опрацювання?
Опрацювання-це вправи, які ви знайдете в кінці кожного відео-уроку. Вони займуть у вас близько години в день.
❓ Що я отримаю в результаті?
Я побудувала уроки так, що віддача буде швидкою і ефективною. Вже в середині марафону ви побачите, як налагоджується ваш емоційний фон, ви стаєте спокійніше. Поліпшуються відносини в сім'ї. Самотні зірочки ловлять більше зацікавлених поглядів. З'являються можливості щодо поліпшення фінансового становища. Після закінчення марафону змін буде ще більше.
❓ Як виглядає навчальний процес?
Кожен день ви дивитеся урок, виконуєте домашнє завдання і відправляєте мені. Я особисто перевіряю домашні завдання і кожної, при необхідності, даю зворотний зв'язок і відповідаю на питання.
❓ Я нічого не розумію в астрології, від мене потрібні спеціальні знання?
Це прикладна Астрологія, доступна для всіх. Особливі знання не потрібні-це марафон для всіх бажаючих, і я все пояснюю у відео-лекціях.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/BlpGZstnS3x/?tagged=астромарафон_astrologinna

Угорі