що дасть тренінг?
Має 20-річний досвід по відновленню здоров'я природними способами. Тренінги та тури Леоніда проходять по всьому світу від Європи до Японії.
Доктор натуропатії, член Міжнародної організації натуропатів і дієтологів.
Запрошується на радіо і телебачення як експерт по здоров'ю.
Є тренером багатьох відомих особистостей.
Практики Леоніда засновані на методиках м.с. Норбекова, Шичко-Бейтса, Жданова в. г., практиках зі слов'янських і йогических трактатів і включають авторські напрацювання тренера з відновлення здоров'я природними способами.
Основна відмінність тренінгів Леоніда це-результат вже з першого заняття.
На практиках Леоніда ви дізнаєтеся, як оздоровити тіло простими і ефективними вправами, запустити омолоджуючі процеси в організмі, швидко відновлювати сили, не здійснюючи при цьому великих фізичних навантажень. Сміхотерапія допоможе вам розслабитися, звільнитися від затискачів і зарядитися позитивними емоціями.
У свої 39 років Леонід виглядає набагато молодше, так як сам регулярно займається за своїми практиками, запропонованим в онлайн-курсах.
- ви навчитеся трансформувати негативні емоції в енергію своєї мети, яка може омолоджувати шкіру обличчя і усувати хронічні захворювання.
- Ви отримаєте потужний зарядний пристрій успіху в різних сферах життя.
- ви розкриєте прихований потенціал своїх здібностей.
- ви багаторазово збільшите внутрішню енергію.
- ви напрацюєте стан бути в гармонії зі світом у світі з гармонією.
- ви будете щиро любити життя, проявляючи свої найкращі якості.
Має 20-річний досвід по відновленню здоров'я природними способами. Тренінги та тури Леоніда проходять по всьому світу від Європи до Японії.
Доктор натуропатії, член Міжнародної організації натуропатів і дієтологів.
Запрошується на радіо і телебачення як експерт по здоров'ю.
Є тренером багатьох відомих особистостей.
Практики Леоніда засновані на методиках м.с. Норбекова, Шичко-Бейтса, Жданова в. г., практиках зі слов'янських і йогических трактатів і включають авторські напрацювання тренера з відновлення здоров'я природними способами.
Основна відмінність тренінгів Леоніда це-результат вже з першого заняття.
На практиках Леоніда ви дізнаєтеся, як оздоровити тіло простими і ефективними вправами, запустити омолоджуючі процеси в організмі, швидко відновлювати сили, не здійснюючи при цьому великих фізичних навантажень. Сміхотерапія допоможе вам розслабитися, звільнитися від затискачів і зарядитися позитивними емоціями.
У свої 39 років Леонід виглядає набагато молодше, так як сам регулярно займається за своїми практиками, запропонованим в онлайн-курсах.
https://privatelink.de/?https://online.gerasyanov.com/energy-transformation