Що нового?

Придбаний Трансформуючі грошові медитації (Салават Юсупов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Точка а. стан, в якому ви перебуваєте зараз:
  • Не вистачає грошей, мало грошей
  • Не можу купити те, що хочу
  • Не можу допомогти дітям, онукам
  • Хочу відпочити на морі, а грошей немає
  • заважають фінансові блоки
  • Хочу стати фінансово незалежною, але не знаю як це зробити
  • Страх, що грошей не буде, нічим буде платити за рахунками
  • щось не дає рости доходу, хоч працюю над-багато і дуже уста
в ході курсу "Трансформуючі грошові медитації" ви плавно пройдете такі етапи:
(1 заняття = 1 трансформуюча медитація + 1 трансформаційна практика)
заняття 1
Урок доступний в центрі навчання
Дозвольте собі прийняти багато грошей у своє життя
У більшості моїх клієнтів одним з найгостріших і при цьому неусвідомлюваних блоків є "самозапрет на багатство". На словах люди говорять про бажання отримувати багато грошей, а на рівні свідомості стоїть міцний блок у вигляді заборони. Як правило, це успадковується з сім'ї, а іноді прищеплюється і в дорослому стані.
В ході першої медитації ми на глибинному рівні опрацюємо цю заборону.
РЕЗУЛЬТАТ: ви внутрішньо по-справжньому (а не на словах) дозволили собі залучити і прийняти більше грошей, без страхів і сумнівів. Ви відчули і прийняли це на самому глибинному рівні. І це сталопритягувати гроші у ваше життя.
Заняття 2
Урок доступний в центрі навчання після проходження уроку 1
Виявіть грошові блоки і звільнитеся від них
Трансформує медитація прямо в ході заняття проявить ваші приховані підсвідомі установки, що блокують зараз прихід грошей у ваше життя.
Навіть якщо ви не усвідомлюєте всі свої підсвідомі фінансові блоки (а їх буває сотні), медитація в будь-якому випадку допоможе трансформувати їх в позитивні установки, що притягують гроші і багатство у ваше життя. Спеціально підготовлена медитація дозволить це зробити вкрай ефективно.
РЕЗУЛЬТАТ: прямо в ході заняття ви зняли 2-3 своїх найсильніших підсвідомих блокування грошей. І це дало можливість отримання великого доходу (часто - несподіваного) вже незабаром.
Заняття 3
Урок доступний в центрі навчання після проходження уроку 2
Впровадьте в підсвідомість установки багатих людей
Тут мова не про афірмації (позитивні самонавіювання), які потрібно повторити близько 1000 разів, щоб вони дали хоч якийсь мінімальний результат.
Мова про багаторазово посиленому підході, що дозволяє впровадити в підсвідомість програму на багатство. Метод, який ми застосуємо, базується на найефективніших грошових установках, і дозволить підняти ваші доходи на 30-100% в самі стислі терміни.
РЕЗУЛЬТАТ: ви вбудували в свою підсвідомість дієві установки успішних людей для збільшення доходу. І це сприятливо відбивається на вашому житті, в лічені тижні.
Заняття 4
Урок доступний в центрі навчання після проходження уроку 3
Багаторазово підсиліть внутрішню мотивацію для залучення грошей
Як відомо - на словах всі хочуть грошей, але при цьому у багатьох геть відсутня внутрішня мотивація. Її-то ми і піднімемо, причому дуже значно, надійно і на довго.
РЕЗУЛЬТАТ: ви яскраво відчули внутрішню впевненість, мотивацію і енергію для досягнення своїх фінансових цілей, ваші доходи починають рости, тому що ваша підсвідомість налаштоване на залучення грошей.
Заняття 5
Урок доступний в центрі навчання після проходження уроку 4
Наповнитеся грошової енергією
Не секрет, що гроші-це прояв грошової енергії. І як будь-яку енергію, її можна приймати і наповнюватися.
РЕЗУЛЬТАТ: в ході трансформує медитації на самому глибинному рівні ви відкрилися грошовому потоку. І це запускає хвилю радісних подій у Вашому житті, що призводить до збільшення грошей у Вашому житті.
Точка б. в результаті застосування трансформують грошових медитацій ви прийдете до стану:
  • відчуваю спокій з приводу грошей
  • Точно знаю, що гроші у мене є і їх буде ще більше
  • я вільна від грошових блоків
  • я відкрита грошовому потоку і живу в гармонії з ним
  • гроші з'являються в моєму житті часом дуже несподіваним способом
і в якості "бонусу" - грошей у Вашому житті буде стає все більше, даючи можливість здійснити те, про що ви давно мрієте: побувати в нових країнах, придбати бажані речі, машину, будинок, побувати на тренінгах провідних тренерів і зробити своє життя більш духовним.
Адже коли ви відкриті грошовому потоку і перебуваєте в гармонії з ним - ви більш впевнено і спокійно рухаєтеся по шляху свого призначення.
https://privatelink.de/?http://tdm-rec.eid1.ru/

Угорі