Що нового?

Набір учасників Трансперсональний малюнок, Травень 2020 (Олександр Странник)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 2
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1147.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
заняття 1. перешкоди/перешкоди. Як працює трансперсональний малюнок – фішки методики. Техніки сприйняття (лінії; плями) і впливу (стирання, закреслення).
Практика:-усуваємо тілесні симптоми захисна "плівка-сфера".

заняття 2. Техніка безпеки при роботі малюнком. Центрування. Потік енергії: місце в потоці; робота з потоком; чистка, підживлення потоком.
Практика-усунення перешкод з полями. Центрування в потоці і часу.

заняття 3. ТБ. Швидкий захист. Вихід з тонкого світу (з измененки). Екологічність. Чи можна це робити? Егрегор практики (його немає, головне – не створити його випадково) техніки сприйняття. Інтуїтивні плями. Інтуїтивні лінії. Практика-Діагностика (плями, лінії). Зробити себе великим, згорнути в точку.

Заняття 4. техніки впливу. Цифрові коди усунення перешкод з космосом і землею. Техніки: "дроблення", спіраль Фібоначчі, Число " Пі " - 3,1415926 ...

Заняття 5. відносини. Перешкоди між людьми (загальний принцип) перешкоди між закоханими. Техніки:" Колесо";" хрест";"пилосос-вентилятор"

Заняття 6. відносини. Сім'я. Колега. Симпатія. Енергія сім'ї. Техніки:" площина-стіна";" Фантом "" чорна діра "або"колодязь жаху"

Заняття 7. перешкоди у створенні сім'ї? Коли я вийду заміж/одружуся (Діагностика. Дорога в ЗАГС). Де мої женихи/нареченої? Енергії любові техніка:"Матрьошка".

заняття 8. досягнення мети. Перешкоди в дорозі. Бізнес. Перешкоди у продажу/купівлі. Прискорюємо/Сповільнюємо час! Техніка "Гаманець". Практика-перешкоди з грошима. Допомога тваринам. Робота з погодою. Техніка "4НЕ".

заняття 9. Допомога по ЗДОРОВ'Ю. Загальні принципи. Діагностика. Практика: головний біль, біль у спині, сколіоз. Методика правки хребта.
Техніка:"Лазерна гармата".

заняття 10. Допомога по здоров'ю. Горло, ніс, ангіна. Посудина. Шкіра. Зморшки, целюліт, груди, талія, стегна. Проблеми в ліжку. Техніка: активація енергії.

https://privatelink.de/?https://vk.com/id179168790?w=wall179168790_2327%2Fall

Угорі