Що нового?

Придбаний Трави в допомогу школяреві. Як підняти працездатність (Ольга Григор'єва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 166 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 43.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
початок вересня і початок навчального року.
Хтось йде в перший раз в перший клас, хтось йде в середню школу, кому-то в кінці року мають бути іспити.

У будь – якому випадку, школа-це дуже серйозне навантаження для будь-якої дитини, незалежно від віку і класу, в який він ходить. По суті школа-це високе стресове навантаження.

По-перше-режим дня. Ранній підйом, некомфортний для неабиякої кількості людей, і діти – не виняток.

Старшокласники, з їх підвищеним навантаженням, більше всіх страждають від нестачі сну. Комусь із них доводиться їздити далеко від дому.

По-друге, школа-це багато спілкування і взаємодій з дуже різними людьми, від якого частина дітей, особливо молодшого віку, теж втомлюється.

Десь-надлишок веселощів, десь-конфлікти різної хворобливості.

По-третє - саме навчання. Діти розвиваються з різною швидкістю. У них різний запас сил. Таланти у всіх теж різні. Комусь легко даються мови, комусь математика.

Але кожній дитині доводиться робити, в тому числі, і те, що для нього складно, що забирає більше сил, і не завжди приносить задоволення.

В кінцевому рахунку це все може відображатися як на успішності школяра, так і на його здоров'я.

На тлі загальної втоми, недосипу і стресу починає знижуватися працездатність і успішність, і падає інтерес до навчання.

на нашому вебінарі я розповім, як всі ці проблеми можна вирішувати травами і поділюся готовими рецептами.

Обговоримо, як допомогти компенсувати недосип, і що робити, коли сну не вистачає, а збільшити тривалість сну не виходить.

Розберемося що робити з нервозністю і втомою, як поповнити запас сил і підвищити працездатність.

Наше завдання-зберегти здоров'я школяра в умовах високого навантаження.

Трави-гарна підмога для вирішення і запобігання таких проблем.

https://privatelink.de/?https://festtravonline.ru/school22

Угорі