Що нового?

Придбаний Трейдинг з доктором Богатовим (Олексій Богатов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9155 ГРН
Учасників: 0 з 111
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 85.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
"Раніше, щоб заробляти хороші гроші, мені доводилося сидіти перед монітором по 12-14 годин на добу. Життя перетворилося на безбарвну реальність-тижні пролітали непомітно, крім графіків і цін я майже нічого не бачив. У якийсь момент я зрозумів, що незважаючи на хороший дохід, таке життя мене не влаштовує. Я вирішив удосконалити свій трейдинг таким чином, щоб він займав тільки частину мого життя, а не всю її. І я це зробив! Цей курс мені вдалося зробити тільки тому, що у мене багато вільного часу при тому ж рівні доходу".
Доктор Богатов​

які результати дасть курс Олексія Богатова:
Торгова стратегія

Ви отримаєте високоефективну стратегію для торгівлі всередині дня і між днів, яка стабільно приносить дохід.

Практика торгівлі
Кожен учасник курсу на практиці відпрацює техніку торгівлі по стратегії з вичерпним зворотним зв'язком від Олексія.

розуміння ринку
Ринок постійно змінюється і важливо розуміти принципи його роботи, щоб вміти підлаштовуватися і постійно отримувати дохід.

покроковий план
Ви отримаєте відпрацьований чек-лист дій, які допоможуть вам створити солідний капітал.

Тактика мислення професіонала
Ви побачите як саме приймаються рішення про вхід/вихід з позиції, як саме відфільтровуються важливі сигнали від слабких, методи роботи з відкритою позицією.

техніки накладення стратегій
Ви побачите як торгувати використовуючи одночасно 2 і навіть 3 різні формації, як знаходити взаємопідсилюючі сигнали і грамотно їх використовувати для отримання високого профіту.

ефективні прийоми торгівлі Доведені ефективні прийоми точної торгівлі Доктора Богатова. Строго по торгової стратегії, без зайвих угод і нервів. Дисциплінована торгівля на всі 100%!

безцінний досвід Олексія Богатова
Торгівля під керівництвом професіонала дозволяє побачити кожен крок під час торгівлі, від пошуку потрібних сигналів до закриття угоди. Повний цикл від А до Я.

у програмі курсу:

зустріч #1
Введення в торговельну систему: які інструменти використовуємо, які підходи найбільш прибуткові, приклади угод як своїх, так і студентів. Еволюція торгової системи Олексія Богатова. Як, подорожуючи по світу, торгувати менше, а заробляти більше.

зустріч #2
Торгова система Олексія: основні інструменти для торгівлі, цілі в Угоді, ризики, розмір стоп-заявки, базові точки входу і виходу, різні техніки входу і виходу. Як готуватися до торгової сесії: графіки, рівні, новини, робоче місце.

Зустріч #3
Междудневная торгівля. Як відкривати позиції на кілька днів. Відмінні риси від внутрішньоденної торгівлі. Використання різних часових графіків. Контроль позиції, коли тебе немає перед монітором. Ризик-менеджмент. Складні умовні заявки. Інструмент.

зустріч #4
Психологія торгівлі. Головні помилки на шляху до мети. Як прибирати емоції в торгівлі. Заняття спортом і трейдинг. Чому подорожі допомагають трейдеру, а постійне перебування біля монітора погіршує результат.

зустріч #5
Практичне заняття, в якому ви дізнаєтеся, як застосовувати всі ці техніки на реальному ринку. Олексій особисто покаже як все це працює в реальному часі, а ви зможете засвоїти його секретні техніки.

зустріч #6
Фінальне заняття, яке проходить через кілька тижнів, де Олексій Богатов і Денис Стукалін будуть відповідати на питання, дивитися ваші угоди, підводити підсумки. Ви отримаєте на руки покроковий чек-лист по стратегії Олексія, який стане вашою дороговказною зіркою.

хто такий Доктор Богатов?
Олексій Богатов (a.k.a. Доктор Богатов) займається активним трейдингом вже багато років. Основну частину свого часу він присвячує подорожам по всьому світу і торгівлі на фінансових ринках, паралельно вкладаючи частину свого доходу в різні інвестиції. Кілька років тому Олексій успішно керував командою трейдерів в компанії Xelius Group, але втомившись від щоденної рутини вирішив поєднати подорожі і трейдинг. Зараз Олексій торгує практично з будь-якого куточка світу, втіливши свою мрію бути незалежним трейдером і багато подорожувати.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/doctorbogatov/

Угорі