Що нового?

Придбаний Тренінг по мамоуспеванию вищий пілотаж. Тайм-менеджмент для мам (Юлія Уткіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 164.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
4х тижневий тренінг по мамоуспеванию.
Як перетворити декретне болото в щасливе материнство.
чим час мам відрізняється від звичайного часу
Якщо коротко, то всім.
Стільки завдань, скільки повинна виконувати середньостатистична мама, не виконує ніхто. Іноді у тебе є всього лише 1-2 години вільного часу протягом дня, і ти просто не знаєш, як цей час грамотно використовувати: відпочити, позалицятися за собою, приділити час хобі, поговорити з подругою, позайматися спортом, а що, якщо і цього часу немає?
А що, якщо я скажу тобі, що час можна знайти і змусити його працювати на себе. Правда для цього потрібно чітко розуміти, а хто ти і навіщо воно тобі, це час.
кому підходить цей тренінг
Цей тренінг виключно для тих, хто готовий інтенсивно попрацювати протягом місяця, виконуючи домашні завдання, вводити нові звички в своє життя і налагодити процеси управління часом. Я не дам тут готового розпорядку дня або готових списків справ, я не буду планувати за вас ваше життя, тому що кожна з нас окрема особистість зі своїми цінностями і поглядами. Що у нас спільного, так це те, що кожна з нас має 24 години на добу на все. І кожне все індивідуально. Мета цього тренінгу-дати вам інструменти, думки, ідеї, техніки для того, щоб ваші 24 години не відлітали в трубу. Щоб ви встигали більше, а втомлювалися менше.
Структура тренінгу
Які етапи ти пройдеш, чому навчишся і чому це працює.
1 вступне відео
Мотивація, знайомство з структурою тренінгу і чому важливо їй слідувати.
2 самокопання.
На першому занятті ми розберемо найефективніші схеми для визначення твоєї вихідної точки. Хто ти зараз і чого тобі не вистачає. Яка ти мама, якою мамою ти хочеш бути і як до цього прийти.
3 Цілепокладання.
Як поставити цілі, щоб була мотивація на їх досягнення. Як ставити цілі, щоб вони відповідали твоїм життєвим цінностям і працювали на тебе. Як не витрачати свій час на обслуговування чужих цілей та інтересів.
4 Планування.
Як складати списки справ, щоб вони працювали. Чому поганий план краще, ніж ніякий. Як планувати так, щоб на вирішення завдань і виконання справ за списком йшло мінімум часу.
5 пріоритети.
Чому не всі справи потрібно робити відразу. Як грамотно розставити пріоритети і зрозуміти, які завдання зараз важливіше.
6 Тайм-менеджмент в побуті.
Де мій час? Що з'їдає до 80% часу у мам і домогосподарок. Як автоматизувати побут, навчитися ефективному веденню домашнього господарства.
7 Час на себе
Збереження енергії для досягнення цілей. Як не витрачати час на порожні переживання. Чому тайм-менеджмент-це більше про твою енергію протягом дня, а не про твій час.
8 робочі інструменти, списки
Як працюють списки, мотиваційні тренінги. Які інструменти тайм-менеджменту підходять саме тобі. Ще кілька класних технік з пошуку часу.
9 прокрастинація
Що робити, щоб не відкладати всі справи на потім. Чому ми зволікаємо, здавалося б, навіть найважливіші завдання. Як позбутися від прокрастинації.
10 бонусне відео
Типові помилки в тайм-менеджменті.

https://utkina.online/

Угорі