Що нового?

Придбаний Тренінг Raging Bull (Ернст Нейман)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 95.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
для чоловіків.

Скажений бик-прізвисько одного легендарного боксера на ім'я Джейк ЛаМотта.

Відмінною рисою подібного типу боксера, куди можна вписати і Роккі Марчіано, і Роберто Дюрана, і Артуро Гатті — рубаючий, щільний бокс на ближній дистанції.

Удари, як сокира.
Разять і збивають з ніг.

Ключове протистояння Джейк Ламотти проти незаперечного чемпіона Шугара Рея Робінсона.

Шість сутичок.

З яких Скажений бик забрав лише одну, під №2, де він практично відразу відправив Рея Робінсона з божевільним послужним списком, жодного разу не падав на настил рингу.

Причому він не просто його відправив у нокдаун, а викинув через канати.
Робінсон же за шість боїв, так і не зміг зламати волю того, з ким краще не зустрічатися в темному провулку.
Нуль результативних спроб на тисячі ударів, навіть напівживий ЛаМотта тримався за канати, але відмовлявся падати.

Про це протистояння і життя Джейка Ламотти — Мартін Скорзесе зрежисував фільм з Робертом Де Ніро в головній ролі, причому на мою думку це його найкраща робота і тим більше кращий художній фільм про спорт цілком.

Можливість повертатися, зберігати ментальність, вкрай важлива здатність, особливо в нинішні часи, коли апатія, спустившись з небес або піднявшись з вогняної гієни намагається забрати все нажите стан і ввести в кому ескапізму і пригніченого пуританізму.

Гормональний фон летить до біса.
Психофізичний ресурс прагне до нуля.
Волосся випадає, лібідо деактивується.
Причому миттєво, без прелюдій.
Стандартний набір безвілля.

Якщо раніше мною давалися слушні рекомендації, як в статтях, так і на інших заходах, що з цим можна зробити, наскільки наполегливо можна боротися.
То зараз, багато з них перестали бути ліквідні.

І не тому що вони перестали працювати, ні, скоріше тому, що багато чого вже не знайти на прилавках, а то що і вдасться буде коштувати в рази більше, айхерб закритий, багато БАДи тепер звідти не взяти, звичайні тренування спустошують, так як немає необхідної сировини.

Наскільки крутий ти б не був, але без внутрішніх речовин довго не протягнеш.

Звичайно, тут завжди можна робити випадково, навмання, в очікуванні будь-якого сумнівного ефекту, але завжди вірніше робити так, як потрібно, приймаючи в себе 100% результату з можливого.

Чому вирішив провести даний тренінг?

Найдоречніше тут прозвучить фраза однойменного персонажа, яка не потребує представлення: "і коли мені здалося, що я зав'язав — вони знову мене туди затягли".

За ці місяці, навіть півріччя у мене накопичилося багато знань і надсмотренностей щодо того, що відбувається, що може, по-перше, повністю переробити все те, що розповідав раніше, по-друге, дати свіжі без аналогів інструменти, які в майбутньому стануть найбільш значущими.

Про це знаю точно, так як те, що рекомендував 3-5 років тому, тепер входить до переліку життєвоважливих речей кожного поп-біохакера.

Не здивуюся тому факту, що це було забрано з мого джерела безпосередньо.

Але зараз не про цих баранів.
Швидше про тих, що позажаристее.

Даний захід незаплановане і максимально спонтанне, як спосіб виправити те, що можна виправити, і дати те, що замінить багато інструментів дані раніше.

Не буду перераховувати кожен пункт, єдине що скажу, цей захід покликаний робити людей жорсткими, м'язи щільними, лібідо еверестним, життя ствердною.

Знову Тисяча і один інструмент, але тільки в умовах сучасної політики.
І трохи більше, так як є бажання зробити краще на що здатний.

Формат класичний: 1.5 години відео + презентація
Дата: 27 березня

Тренінг самодостатній для тих, хто ніколи нічого подібного не проходив.
До нього не потрібно готуватися, але безумовно слід бути готовим.

Оплатити і переглянути підхід, адаптуватися, але не пристосуватися, це має значення.

See you soon my friend!

https://privatelink.de/?https://vk.com/wall66129190_23143

Угорі