Що нового?

Придбаний [Тренінговий центр] зцілення внутрішніх конфліктів (Зіна Шамоян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 27
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 70.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Марафон "зцілення внутрішніх конфілктів"

1 вебінар. Любов до себе.

На цьому вебінарі ми будемо повертатися до природного почуття любові до себе, позбавлятися від почуття "я не гідна". Будемо виходити з таких установок, як:
  • Я негідна того, щоб мене любив самодостатній і розумний чоловік;
  • Я негідна того, щоб чоловік мною захоплювався, цінував мене, дбав про мене, готовий був будувати зі мною сім'ю;
  • Я негідна бути визнаною, отримувати високий дохід, ні в чому собі не відмовляючи і ні в чому не потребуючи;
  • Я негідна, щоб все було так, як я хочу;
  • Я негідна жити легко і відчувати себе щасливою, при цьому не боятися, що за щастя потрібно буде "платити",
та інші.

Також, попрацюємо над прийняттям свого тіла. Жінка, яка не любить своє тіло, не насолоджується собою, не може бути сексуальною і багатою.

2 вебінар. Опрацювання ставлення до чоловіків.

Будуть нові техніки, що дозволяють зцілити програми ненависті і недовіри до чоловіків. Ви навчитеся спокійно приймати блага від чоловіків: їх турботу, компліменти, подарунки, теплі слова та інші прояви доброго ставлення. Тільки ваше невміння це приймати, страх це отримати не дає цій турботі і любові у Вашому житті з'явитися.

Також, зцілимо страх бути сексуальною і жіночною, опрацюємо установки:
- "Якщо він щось для мене зробив, значить я йому щось винна". Жінка з такою установкою стає стиснута, закрита, холодна або штучно м'яка;
— "Я негідна симпатії і доброго ставлення". В результаті такої установки ви зустрічаєте чоловіка, який у відносинах буде черствий, сухий, жадібний, скупий на почуття, романтику і щирість. Вам постійно буде чогось не вистачати ...
— "Він в мені обов'язково розчарується";
- "Потрібно зробити щось щоб сподобатися, відповідати стандартам";
— "Якщо я буду собою у відносинах, то я можу не сподобатися, можу не утримати чоловіка". Цей страх робить жінку штучно м'якою, поступливою або навпаки колючим... жінка прагне бути ким-завгодно, тільки не собою, від цього не може проявити себе, бути вільною, справжньою. У відносинах їй ніби складно дихати.

Зціливши ці програми, жінка може відновити своє природне ставлення до чоловіків, яке базується на повазі, прийнятті і любові. Підвищується самооцінка. І в результаті можна буде просто будувати відносини. Не старадать! Не принижуватися. Не терпіти. Не боятися. Просто побудуйте відносини, які засновані на взаємних почуттях і цілях:
  • Сім'я і розвиток відносин;
  • Виховання дітей;
  • Подорожі;
  • Саморозвиток;
  • Самореалізація;
  • Здоров'я і спорт;
  • Спільні хобі та інтереси.
3 вебінар. Вирішення внутрішніх конфліктів, частина перша.

Робота з тими вашими тіньовими сторонами, які бояться сім'ї і відносин, які бояться достатку і самореалізації. Які бояться бути красивими і успішними, здоровими і щасливими. Саме через подібних внутрішніх конфліктів і протиріч, найчастіше, жінки не наважуються реалізувати себе в соціумі, втілювати свої ідеї, вести здоровий спосіб життя і будувати серйозні, міцні відносини.

4 вебінар. Вирішення внутрішніх конфліктів, частина друга.

Продовжуємо зцілювати внутрішні конфлікти і руйнують програми. Буде техніка на стан цілісності, в ході якої Ви зможете пропрацювати 3 напрямки: відносини з собою, відносини з чоловіком і відносини зі своєю творчістю. Йде внутрішній опір до бажаного, при цьому бажане сприймається більш спокійно, як цілком нормальні і досяжні речі.

5 вебінар. Розвиток чуттєвості та інтуїції.

На цьому вебінарі ми більш глибоко опрацюємо тему проживання своїх почуттів і розвитку інтуїції. Будуть нові техніки, які не давалися на попередніх марафонах. Техніка проживання почуттів дозволяє вирішувати проблеми відразу в міру надходження, в результаті чого Ваша проблема вирішується швидко, а ваші емоції і почуття не "нашаровуються" і не несуть негативних наслідків. У міру застосування, техніка стає не потрібна, і проживання почуттів стає природною нормою життя.

Важливим в цьому вебінарі є те, що після усвідомлення своїх справжніх бажань вам потрібна допомога в їх реалізації, підтримка і опора, якою і стане ваша інтуїція, ваше серце.

Також, у міру того, як ви спираєтеся на свою інтуїцію, зростає ваша довіра до себе, ви стаєте більш впевненою і спокійною.
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-73724910?sort=2&w=product-73724910_3341248%2Fquery

Угорі