Train & Trade 2025
Автор: Omar Agag
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 3 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 31.07.2025
Train & Trade 2025 (@Omar Agag)
Ідеально підходить для тих, хто хоче систематизувати свою торгівлю і підвищити своє зростання
Проводьте аналіз ринку
Будьте на крок попереду, надаючи експертну інформацію про те, що відбувається на ринку і чому.
Отримайте доступ до перевірених торгових систем
Дослідіть торгові системи, які я використовував, щоб заробити понад 400 000 доларів, і які мають на меті допомогти будь-якому трейдеру торгувати стабільно та надійно.
Вивчіть психологію трейдингу
Навчіться контролювати емоції, усувати коливання і торгувати з мисленням професіонала.
Розберіться з установками
Подивіться, як трейдер з 8-річним досвідом роботи розбирає налаштування з високою ймовірністю.
Відкрийте для себе безкоштовні ресурси та інструменти
Отримайте доступ до цінних торгових ресурсів, таких як лекції про стратегії ІКТ, абсолютно безкоштовно.
Приєднуйтесь до спільноти трейдерів-однодумців
Оточіть себе цілеспрямованими та підтримуючими трейдерами, які готові рости.
Прискоріть своє зростання
Все тут створено для того, щоб зробити вас кращим трейдером
Що можуть сказати мої студенти:
1. З зарплати в 1 тисячу доларів на накопичувальний рахунок в 10 тисяч доларів
Рік тому я був повністю розгублений і розчарований в трейдингу. Працюючи лікарем у країні, що розвивається, я отримував зарплату лише 1000 доларів.
Навіть маючи медичну освіту, я все одно не міг звести кінці з кінцями. Трейдинг став моєю надією.
Приєднання до T & T змінило все. Я не можу висловити всієї подяки вам, @Omar Agag_Train і Trade, за те, що ви познайомили мене з платформою EBP, і після того, як я налаштував її під свій стиль, все, нарешті, встало на свої місця.
Зараз у мене є рахунок на 10 тисяч доларів, і я щойно отримав 3% від суми зняття коштів лише за шість торгових днів.
2.
Наполегливість + навчання Омара = 6-значний обсяг фінансування
Для всіх новачків, я почав працювати тут близько 1 - 11/12 років тому, трохи розгубившись
Багато чому навчився у Омара Агага, який займається навчанням та торгівлею
Тепер я трейдер з 6-відсотковим доходом (мав би отримати 7-відсотковий дохід, але втратив 400 тис.через відмову від фінансування, тому що закрився, і 300 тис. через фінансування трейдерів, тому що вони просто забрали 300 тис. З мого 500-тисячного челенджу, який я пройшов без будь-якої причини, і відкрили мені рахунок тільки на 200 тис., так що уникайте їх).
Збираюся отримати свою 3-ю і 4-ю виплату
В цілому 19 тисяч. Хлопці, продовжуйте в тому ж дусі, в якісь моменти мені було дуже важко, але наполеглива праця завжди приносить свої плоди
Структура тренінгу
1 Вступ
2 Ліквідність 101
3 Теорія фінансів та ціноутворення
4 Як звести все це разом
5 Психологія
6 Ресурси
7 Розширене Керівництво по структурі
8 Додаток до відео
https://www.trainandtrade.net/