Тропічні Тревел пресети Преззл СОЛХАУГЕН (світловий зал)
Етприсети для тропічних фотографій. Ідеально поєднуються між пейзажами, портретами і складними умовами освітлення. Освітлять темні області фотографії.
Склад:
Допалювання-цей пресет натхненний дивним світлом, який утворюється відразу після заходу сонця.
Бічдейз-збільшує кожен колір і дає вам теплі відчуття. Підходить для пляжних фото.
Beachdayz II - цей пресет має холодний синій колір з сильною ясністю.
Іди ' морген - цей пресет створений для тих, хто встає вранці 5 ранку, щоб зустріти схід.
Гаваї-підходить для пляжних фото.
Гаваї II-підходить для пляжних фото.
Гаваї III-підходить для пляжних фото.
Я Кенді-цей фільтр створений для поліпшення обрисів предметів.
Я Кенді II-Зробіть свої знімки з блискучим покращенням світла.
Джунглі джунглів-зробить ваші знімки в джунглях виділяються, додаючи глибину і більш темну яскравість до вашої зелені.
плюс мобільна версія пресетів DNG
Продажник:
Посилання
Етприсети для тропічних фотографій. Ідеально поєднуються між пейзажами, портретами і складними умовами освітлення. Освітлять темні області фотографії.
Склад:
Допалювання-цей пресет натхненний дивним світлом, який утворюється відразу після заходу сонця.
Бічдейз-збільшує кожен колір і дає вам теплі відчуття. Підходить для пляжних фото.
Beachdayz II - цей пресет має холодний синій колір з сильною ясністю.
Іди ' морген - цей пресет створений для тих, хто встає вранці 5 ранку, щоб зустріти схід.
Гаваї-підходить для пляжних фото.
Гаваї II-підходить для пляжних фото.
Гаваї III-підходить для пляжних фото.
Я Кенді-цей фільтр створений для поліпшення обрисів предметів.
Я Кенді II-Зробіть свої знімки з блискучим покращенням світла.
Джунглі джунглів-зробить ваші знімки в джунглях виділяються, додаючи глибину і більш темну яскравість до вашої зелені.
плюс мобільна версія пресетів DNG
Продажник:
Посилання