як часто на вулицях міста, в тісних офісах, у великих супермаркетах ви зустрічаєте людей з згаслими очима, втомлених, але готових продовжувати бігти в своєму колесі обставин. Можливо, і ви самі помітили, що енергії стає все менше і менше, прості радості не приносять задоволення.
Так, я знаю що насправді ви хочете дуже багато чого досягти. Ви мрієте піти зі своєї роботи і побудувати бізнес, який би давав вам стабільний дохід. Ви марите про коханого чоловіка, але останні романтичні стосунки були давно. Ви думаєте що варто трохи потерпіти, і розваленої шлюб стане знову міцним. Але цього не відбувається.
І не тому що Ви слабо цього хочете, як пишуть популярні книги. У вас просто немає сил і енергії, щоб почати діяти. Ви не знаєте як зробити перший крок, щоб вирватися з нескінченного кола турбот і обставин.
Але у вашій карті народження є всі необхідні інструменти, за допомогою якої Ви можете вийти на якісно інший рівень життя:
Програма вебінару
Частина 1
Так, я знаю що насправді ви хочете дуже багато чого досягти. Ви мрієте піти зі своєї роботи і побудувати бізнес, який би давав вам стабільний дохід. Ви марите про коханого чоловіка, але останні романтичні стосунки були давно. Ви думаєте що варто трохи потерпіти, і розваленої шлюб стане знову міцним. Але цього не відбувається.
І не тому що Ви слабо цього хочете, як пишуть популярні книги. У вас просто немає сил і енергії, щоб почати діяти. Ви не знаєте як зробити перший крок, щоб вирватися з нескінченного кола турбот і обставин.
Але у вашій карті народження є всі необхідні інструменти, за допомогою якої Ви можете вийти на якісно інший рівень життя:
- збільшити свої доходи в кілька разів за два місяці
- знайти кохану людину і забути що таке самотність
- визначитися хто ви і навіщо прийшли в цей світ, в чому сенс Вашого життя
- стати активним і енергійним
- розірвати родові програми, психологічні травми
- зміцнити здоров'я і забути про аптеки і ліки
Програма вебінару
Частина 1
- Як перемогти депресію і лінь?
- як себе мотивувати? Як себе запалити?
- Як збільшити свої доходи? З чого почати?
- Як побудувати міцні відносини?
- техніка "три вічних мотора у вашій карті народження".
- звідки беруться хвороби? Секрети міцного здоров'я.
- Як дізнатися свою кармічну завдання?
- чому ви живете за батьківським сценарієм і як з цього вийти?
- Як працювати з психологічними травмами?
- Як стати архітектором свого життя?
https://privatelink.de/?http://astro-school.org/project/kak-vyiyti-iz-depressii-i-spravitsya-s-lenyu/