Що нового?

Придбаний Три мотора. Як впоратися з лінню і запустити три вічних мотора (Павло Дементьєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 34
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як часто на вулицях міста, в тісних офісах, у великих супермаркетах ви зустрічаєте людей з згаслими очима, втомлених, але готових продовжувати бігти в своєму колесі обставин. Можливо, і ви самі помітили, що енергії стає все менше і менше, прості радості не приносять задоволення.
Так, я знаю що насправді ви хочете дуже багато чого досягти. Ви мрієте піти зі своєї роботи і побудувати бізнес, який би давав вам стабільний дохід. Ви марите про коханого чоловіка, але останні романтичні стосунки були давно. Ви думаєте що варто трохи потерпіти, і розваленої шлюб стане знову міцним. Але цього не відбувається.
І не тому що Ви слабо цього хочете, як пишуть популярні книги. У вас просто немає сил і енергії, щоб почати діяти. Ви не знаєте як зробити перший крок, щоб вирватися з нескінченного кола турбот і обставин.
Але у вашій карті народження є всі необхідні інструменти, за допомогою якої Ви можете вийти на якісно інший рівень життя:
  • збільшити свої доходи в кілька разів за два місяці
  • знайти кохану людину і забути що таке самотність
  • визначитися хто ви і навіщо прийшли в цей світ, в чому сенс Вашого життя
  • стати активним і енергійним
  • розірвати родові програми, психологічні травми
  • зміцнити здоров'я і забути про аптеки і ліки
відповіді на всі ці питання є у вашій карті народження. Замість пасивного очікування дива і змін, скористайтеся можливостями, які є у вас з самого вашого народження.
Програма вебінару
Частина 1
  • Як перемогти депресію і лінь?
  • як себе мотивувати? Як себе запалити?
  • Як збільшити свої доходи? З чого почати?
  • Як побудувати міцні відносини?
  • техніка "три вічних мотора у вашій карті народження".
  • звідки беруться хвороби? Секрети міцного здоров'я.
частина 2
  • Як дізнатися свою кармічну завдання?
  • чому ви живете за батьківським сценарієм і як з цього вийти?
  • Як працювати з психологічними травмами?
  • Як стати архітектором свого життя?
https://privatelink.de/?http://astro-school.org/project/kak-vyiyti-iz-depressii-i-spravitsya-s-lenyu/

Угорі