Що нового?

Придбаний Три переходи. Народження. Весілля. Похорон (Анна Вокіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 153 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ще зовсім недавно, якихось 100 років тому люди спільно проживали кожен з переходів.

З дитинства кілька разів на рік кожен член суспільства ставав учасником народження, весілля і похорону, а то й кілька разів на рік. Це було природною частиною життя. Але часи змінилися. Наприклад, моя молодша дочка за свої сім років не була свідком жодного з них.

Ці події стали в сучасному житті рідкістю, і стикаючись з ними ми не знаємо сенсу. Виходить група розгублених дорослих-дітей, які зібралися заради чогось важливого, але чому важливе і що тут робити-не ясно.

Ті, хто прослухали весь курс цілком бачать всю картину цілком, які завдання у цих переходів, як всі три пов'язані між собою, потім і іншим присутнім пояснюють як бути. Тому я рекомендую придбати весь курс цілком і прослухати його, навіть якщо зараз жоден з трьох переходів біля вас не відбувається.

Але хороша ложка до обіду, тому у вас є можливість придбати курс по кожному з переходів окремо.

Народження

Народження. Практичний курс про те, як психологічно підготуватися до пологів, яку інструкцію видати вашому оточенню, як провести перші 40 днів. Детально описується, що потрібно робити при перших, що визначають долю дитини моментах: перше прикладання, перше сповивання, перше купання, перша прогулянка, перші кроки... для вагітних і тих, хто збирається стати бабусею.

Весілля

Весілля. Детальний розбір пристрою весілля з точки зору психології. Як різні обрядові кроки правильного весілля закривають питання, які потім роками розбираються на сеансах психотерапевтів. Як весілля перетворює двох окремих людей в єдине ми, і як вона впливає на інших родичів, які теж проходять свій перехід.

Похорон

Похорон. Табуйована тема в нашому суспільстві. Цю частину зазвичай слухають або довго збираючись, а потім пишуть: "я думала, там буде так страшно! А виявляється все не страшно, зате зрозуміло і здійснимо. Я тепер відчуваю себе навіть спокійніше, тому що знаю, що і як робити, якщо доведеться". Або цей блок набувають, коли хтось помер, і доводиться інформацію втискувати в себе швидко. Я вважаю, що це просто повинен знати кожен, як ми знаємо, де висить план евакуації в будівлі. На кожен день не потрібен, але при нагоді це потрібно дуже.

http://vokina.club/shop

Останнє редагування модератором:
Угорі