Що нового?

Придбаний Турагент від А до Я, пакет "Базовий" (Марія Оловянникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8420 ГРН
Учасників: 0 з 113
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 77.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Найповніший курс підготовки менеджерів з туризму, який дозволить швидко приступити до роботи, уникнути помилок і почати отримувати максимальну віддачу від своєї діяльності.
мене звуть Марія Оловянникова, я автор і провідний викладач курсу.
Я практикуючий турагент з 10-річним досвідом роботи.
Я власник (вже 8 років) туристичного агентства в Санкт-Петербурзі з оборотом більше 300 млн рублів на рік.
Ще я відомий експертний блогер.
Мене читають більше 120 тисяч чоловік.
І звичайно, я люблю подорожувати, відвідала вже більше 40 країн.
У мене вища освіта в сфері реклами та PR. Диплом з відзнакою.
Програма курсу охоплює всі сфери роботи турагента.
  1. Основне поняття. Структура туристичного ринку. Турагенти і туроператори. Склад туру. Види і специфіка перевезення, проживання, трансферів, страхування.
  2. Законодавча база. Основні нормативно-правові акти. Види та особливості договорів. Зони відповідальності.
3.Туроператори огляд ринку туроператорів. Великі і нишевики. Перекупники і одноденки. Центри бронювання. Як вибрати надійного партнера.
  1. ПОІ і розрахунок турів. Агрегатори і власні пошукові системи. Пакетні та індивідуальні тури. Міжнародні системи бронювання.
  2. Бронювання турів. Правила бронювання готелів, квитків і пакетних турів. Підтвердження та умови оплати. Типові помилки-як уникнути.
  3. Країнознавство літні, зимові та всесезонні напрямки. Низький і високий сезон. Особливості регіонів: Європа, Азія, Африка, Карибський басейн. Візові формальності.
  4. Країнознавство Характеристика та особливості курортів. Туреччина, Кіпр
  5. Країнознавство Характеристика та особливості курортів Греція, Іспанія.
  6. Країнознавство Характеристика та особливості курортів ОАЕ, Ізраїль.
  7. Країнознавство Характеристика та особливості курортів Туніс, Чорногорія.
  8. Країнознавство Характеристика та особливості курортів Таїланд, о.Балі.
  9. Країнознавство Характеристика та особливості курортів Індія, В'єтнам.
  10. Країнознавство Характеристика та особливості курортів Мальдіви, Мексика.
  11. Країнознавство Характеристика та особливості курортів Куба, Домінікана.
  12. Країнознавство. Екскурсійні та екзотичні напрямки і нестандартні маршрути.
  13. Менеджер з туризму. Обов'язки і відповідальність. Шлях клієнта від дзвінка до повернення. Вирішення складних ситуацій.
  14. Технологія продажів. Виявлення потреб. Якісний підбір варіантів. Робота з запереченнями.
  15. Робота в туристичному агентстві. Як вибрати роботодавця? Штат або Фріланс? Система мотивації. Рекламні тури
Старт курсу 15 жовтень 2019
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/touragent_course/

Угорі