Найповніший курс підготовки менеджерів з туризму, який дозволить швидко приступити до роботи, уникнути помилок і почати отримувати максимальну віддачу від своєї діяльності.
мене звуть Марія Оловянникова, я автор і провідний викладач курсу.
Я практикуючий турагент з 10-річним досвідом роботи.
Я власник (вже 8 років) туристичного агентства в Санкт-Петербурзі з оборотом більше 300 млн рублів на рік.
Ще я відомий експертний блогер.
Мене читають більше 120 тисяч чоловік.
І звичайно, я люблю подорожувати, відвідала вже більше 40 країн.
У мене вища освіта в сфері реклами та PR. Диплом з відзнакою.
Я практикуючий турагент з 10-річним досвідом роботи.
Я власник (вже 8 років) туристичного агентства в Санкт-Петербурзі з оборотом більше 300 млн рублів на рік.
Ще я відомий експертний блогер.
Мене читають більше 120 тисяч чоловік.
І звичайно, я люблю подорожувати, відвідала вже більше 40 країн.
У мене вища освіта в сфері реклами та PR. Диплом з відзнакою.
- Основне поняття. Структура туристичного ринку. Турагенти і туроператори. Склад туру. Види і специфіка перевезення, проживання, трансферів, страхування.
- Законодавча база. Основні нормативно-правові акти. Види та особливості договорів. Зони відповідальності.
- ПОІ і розрахунок турів. Агрегатори і власні пошукові системи. Пакетні та індивідуальні тури. Міжнародні системи бронювання.
- Бронювання турів. Правила бронювання готелів, квитків і пакетних турів. Підтвердження та умови оплати. Типові помилки-як уникнути.
- Країнознавство літні, зимові та всесезонні напрямки. Низький і високий сезон. Особливості регіонів: Європа, Азія, Африка, Карибський басейн. Візові формальності.
- Країнознавство Характеристика та особливості курортів. Туреччина, Кіпр
- Країнознавство Характеристика та особливості курортів Греція, Іспанія.
- Країнознавство Характеристика та особливості курортів ОАЕ, Ізраїль.
- Країнознавство Характеристика та особливості курортів Туніс, Чорногорія.
- Країнознавство Характеристика та особливості курортів Таїланд, о.Балі.
- Країнознавство Характеристика та особливості курортів Індія, В'єтнам.
- Країнознавство Характеристика та особливості курортів Мальдіви, Мексика.
- Країнознавство Характеристика та особливості курортів Куба, Домінікана.
- Країнознавство. Екскурсійні та екзотичні напрямки і нестандартні маршрути.
- Менеджер з туризму. Обов'язки і відповідальність. Шлях клієнта від дзвінка до повернення. Вирішення складних ситуацій.
- Технологія продажів. Виявлення потреб. Якісний підбір варіантів. Робота з запереченнями.
- Робота в туристичному агентстві. Як вибрати роботодавця? Штат або Фріланс? Система мотивації. Рекламні тури
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/touragent_course/