Інтенсив, на якому треба працювати - інакше результату не буде.
- так, доведеться розбиратися зі своїми компетенціями, тарганами і страхами.
- так, доведеться аналізувати, що роблять конкуренти і чим ти від них відрізняєшся.
- так, важливо знати, хто твої клієнти і як їх знайти.
- так, прийшла пора задуматися про те... чи є у тебе продукт, наскільки він унікальний і актуальний зараз.
- так, продавати дешево-це не найкращий спосіб заробити гроші.
- так, соцмережі-це продажі.
- і так, це можливо!
- художникам, ремісникам, майстрам своєї справи якщо ти хочеш більше продажів своїх виробів
- викладачам творчих технік якщо ти хочеш заробляти, навчаючи інших творчості (уроки, курси, онлайн-школа)
- власникам творчих студій і магазинів матеріалів для творчості якщо ти хочеш налаштувати потік клієнтів з соцмереж
хто веде інтенсив?
Олександра Федорова
Художник, автор онлайн-курсів з малювання, продюсер творчих проектів
Мені є, чим з вами поділитися:
Олександра Федорова
- вже рік моїй онлайн-школі інтер'єрних картин (смола, чорнило, акрил), де я і експерт і продюсер. Заробляю стабільно від 200 тис.руб. - навіть у погані місяці. Всі клієнти з Instagram.
- До цього-9 років малювання в класичних і прикладних техніках (масло, акварель, живопис шерстю), ведення очних мк і продажу картин на різних майданчиках. Плюс вже закритий проект Школа живопису.
- досвід створення та просування двох інтернет-магазинів з продажу матеріалів для творчості, розробка наборів для творчості та нових матеріалів. Зараз розвиваю новий проект myartbox
- досвід продюсування онлайн-шкіл за творчими напрямками-допомога знайомим художницям (досі працює проект Каті Шешиної)
хто веде інтенсив?
Олександра Федорова
Олександра Федорова
- вже рік моїй онлайн-школі інтер'єрних картин (смола, чорнило, акрил), де я і експерт і продюсер. Заробляю стабільно від 200 тис.руб. - навіть у погані місяці. Всі клієнти з Instagram.
- До цього-9 років малювання в класичних і прикладних техніках (масло, акварель, живопис шерстю), ведення очних мк і продажу картин на різних майданчиках. Плюс вже закритий проект Школа живопису.
- досвід створення та просування двох інтернет-магазинів з продажу матеріалів для творчості, розробка наборів для творчості та нових матеріалів. Зараз розвиваю новий проект myartbox
- досвід продюсування онлайн-шкіл за творчими напрямками-допомога знайомим художницям (досі працює проект Каті Шешиної)
https://privatelink.de/?https://sashafedorova.ru/art_dengi