Що нового?

Придбаний Твори реальність зі швидкістю світла (Лаванда)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 221 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Створи реальність зі швидкістю світла – приголомшлива аудіокнига, яка змінити всю вашу долю. Вона допоможе вам зрозуміти, наскільки важливо приділяти якомога більше уваги тому, що ви робите, і піклуватися про те, чого хочете досягти.
Аудіокнига-мотивація до творення нового життя і переходу в новий світ, в якому людина живе в єдності, достатку, доброти, щастя, любові і гармонії.
Ця книга змінить все і дасть вам можливість створити реальність в досконалому її вигляді, створити такою, якою бачить її ваш дух. Уявіть, що нарешті можна жити по новому, в Новому Світі і звільнитися від усіх старих енергій.
Ця книга ключ, який відкриває двері в безмежний потенціал вашого духу і тут є абсолютно все, що допоможе вам навчитися керувати своїми думками, навчитися керувати своєю увагою, навчитися чути свій власний дух і стати вільним незалежним істотою, який живе за законами Божественного космічного світобудови.
Робіть хоча б маленькі, але впевнені кроки до того, чого вам потрібно досягти, і тоді ви будете по справжньому пишатися собою!
ФРАГМЕНТ з аудіокниги вступ
Зміст:
1 Глава "припиніть дозволяти думкам і людям впливати на вас"
2 Глава "де починається корінь всіх проблем"
3 Глава "Навчіться зламувати свої програми"
4 Глава "Перестаньте боротися"
5 Глава "всі мої дії виходять зі страху"
6 Глава "ваші страхи керують вашою реальністю"
7 Глава "ви прийшли творити"
8 Глава "припиніть вірити в те, що думки керують вами"
9 Глава " а якщо я відчуваю себе слабкою людиною і не вірю в свій успіх? ”
10 Глава " життя занадто коротке, щоб не звертати на неї уваги. ”
11 Глава "а якщо я здаюся, у мене немає мотивації і поодинці мені дуже складно досягати своїх цілей"
12 Глава "життя без очікувань але з вірою"
13 Глава "кожен день — це творіння своєї реальності"
14 Глава "коли вже змінитися моє життя і настане нова реальність"
15 Глава "керівні установки для творіння своєї реальності на кожен день"
16 Глава " мої рідні, друзі, знайомі постійно скаржаться на життя, живуть в страхах і зовсім не досягають своїх цілей . Як їм допомогти? ”
17 Глава " ототожнення з формою, що це таке? ”
18 Глава "серія способів відключення від негативної реальності і входження в новий світ"
19 Глава " чи потрібно знати звідки ми прийшли, чи є інші планети та інші світи? ”
20 Глава "чи існує майбутнє, минуле, момент зараз"
https://privatelink.de/?http://space-meditation.com/kniga-tvori-realnost/

Угорі