Отримай знання в області трейдингу на СМЕ за 1 місяць навчання!
Навчимо торгівлі фьючерсами за допомогою аналізу об'ємів ринку
Зміст курсу
Тривалість курсу 21 день: 7 уроків і 14 днів на виконання завдань, за які ви отримаєте потужний прорив у своєму трейдингу. Практичні заняття, робота над помилками, 2 сесії "питання-відповідь".
1
Базові поняття на фінансових ринках.
Що таке фінансові ринки. Як формується ціна. Котирування, бід, аск. Поняття тренда, технічні рівні. Ф'ючерс, крос курс. Зв'язок між ф'ючерсом і валютною парою.
2
Індикатори об'єму.
Індикатори на основі біржових даних. Кумулятивна дельта, відкритий інтерес, рівні об'єму, профіль об'єму. Приклади правильного застосування.
3
Кластерний аналіз. Застосування кореляції.
Визначення найбільш вигідної ціни для відкриття угоди, Поняття кореляції, способи застрахувати свою угоду за допомогою кореляції.
4
HFT-об'єми, як додаткове підтвердження для входу.
Додаткові фактори, які підтверджують ваші дії і роблять ваш прогноз максимально точним. Управління угодою.
5
Торгові ситуації засновані на кластерах і об' ємах.
Тактики успішних трейдерів із застосуванням кластерного аналізу та об'ємах. Готові торгові рішення.
6
Торгові ситуації засновані на кореляції.
Робоча торгова система, по якій вже можна заробляти.
7
Рекомендації щодо формування стратегії.
Систематичність в трейдингу. Фундаментально важливі показники стратегії, ризик менеджмент.
8
Сесії Питання-Відповіді.
Спілкування у вільному режимі, відповіді на Ваші питання, пошук рішень.
9
Особистий коучинг
Додатково Блок лекцій "Опціоний нейтралиітет в середньострокових стратегіях" Персональня та повна комунікація з Олександром Янюком.
Янюк Олександр
Трейдер, керуючий активами, активний користувач TVT
Мій курс призначений для тих, хто тільки знайомиться з фінансовими ринками. Для тих, хто шукає наставника на тривалий час, який систематизує весь матеріал і видалить шлак.
Від учнів я вимагаю максимальної віддачі під час виконання домашніх завдань. Якщо вам цікаво знайти для себе додатковий дохід на все життя, то буду радий з вами працювати на семінарах.
Start Trading
Доступ до всіх занять курсу протягом року (9 занять).
Опис вище
Супровід куратора: перевірка практичних завдань + рекомендації до виконання завдань (до закінчення курсу)
Онлайн-розбори угод
1 раз в тиждень в період навчання
Розбір одної стратегії яка працює на будь-якому ринку
Навчимо торгівлі фьючерсами за допомогою аналізу об'ємів ринку
Зміст курсу
Тривалість курсу 21 день: 7 уроків і 14 днів на виконання завдань, за які ви отримаєте потужний прорив у своєму трейдингу. Практичні заняття, робота над помилками, 2 сесії "питання-відповідь".
1
Базові поняття на фінансових ринках.
Що таке фінансові ринки. Як формується ціна. Котирування, бід, аск. Поняття тренда, технічні рівні. Ф'ючерс, крос курс. Зв'язок між ф'ючерсом і валютною парою.
2
Індикатори об'єму.
Індикатори на основі біржових даних. Кумулятивна дельта, відкритий інтерес, рівні об'єму, профіль об'єму. Приклади правильного застосування.
3
Кластерний аналіз. Застосування кореляції.
Визначення найбільш вигідної ціни для відкриття угоди, Поняття кореляції, способи застрахувати свою угоду за допомогою кореляції.
4
HFT-об'єми, як додаткове підтвердження для входу.
Додаткові фактори, які підтверджують ваші дії і роблять ваш прогноз максимально точним. Управління угодою.
5
Торгові ситуації засновані на кластерах і об' ємах.
Тактики успішних трейдерів із застосуванням кластерного аналізу та об'ємах. Готові торгові рішення.
6
Торгові ситуації засновані на кореляції.
Робоча торгова система, по якій вже можна заробляти.
7
Рекомендації щодо формування стратегії.
Систематичність в трейдингу. Фундаментально важливі показники стратегії, ризик менеджмент.
8
Сесії Питання-Відповіді.
Спілкування у вільному режимі, відповіді на Ваші питання, пошук рішень.
9
Особистий коучинг
Додатково Блок лекцій "Опціоний нейтралиітет в середньострокових стратегіях" Персональня та повна комунікація з Олександром Янюком.
Янюк Олександр
Трейдер, керуючий активами, активний користувач TVT
Мій курс призначений для тих, хто тільки знайомиться з фінансовими ринками. Для тих, хто шукає наставника на тривалий час, який систематизує весь матеріал і видалить шлак.
Від учнів я вимагаю максимальної віддачі під час виконання домашніх завдань. Якщо вам цікаво знайти для себе додатковий дохід на все життя, то буду радий з вами працювати на семінарах.
Start Trading
Доступ до всіх занять курсу протягом року (9 занять).
Опис вище
Супровід куратора: перевірка практичних завдань + рекомендації до виконання завдань (до закінчення курсу)
Онлайн-розбори угод
1 раз в тиждень в період навчання
Розбір одної стратегії яка працює на будь-якому ринку
https://tvt.expert/ua/startrading