Що нового?

Набір учасників Twerk-медитація. Тариф Базовий (leraatop)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1111 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 165.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

А ЩО ЯКЩО ПОЄДНАТИ ТВЕРК І МЕДИТАЦІЮ?

Саме це і робимо, коли входимо в стан потоку під час танців. У 3-му потоці марафону по тверку, ми будемо робити фокус на зв'язок нашого тіла і свідомості.

Я хочу, щоб ви перестали смикатися і трясти, я хочу, щоб ви танцювали, рухалися пластично і сексуально. І не для когось ми готуємо танець, ми Танцюємо для себе.
Це наш час і турбота про своє ментальне і фізичне здоров'я.

програма курсу:
1. Пластика тіла
Це те, що хочуть отримати 90% моїх передплатників. Я підготувала новий УРОК з пластику.
2. Базові тряски і всі види руху таза
Просто трясти попою-це не танець. Курс допоможе вам зрозуміти, як рухатися не шаблонно. Ви зможете відчувати і включати своє тіло під будь-яку музику.
3. Прокачування жіночої енергії
Ви можете не вірити в поняття "жіноча енергія", але я точно знаю і бачу, як дивляться чоловіки на мої танці. І як розкриваюся я емоційно, коли танцюю саме тазом, а не руками.
4. Робота з поставою, сідницями
Я дуже багато приділяю часу правильній техніці. НЕ зірвати собі спину при трясках і танцях – це дуже важливо, адже більшість вчителів мовчать про травми.
5. Повернення зв'язку з тілом
Коли є природний зв'язок з тілом, Ви знаєте, як контролювати своє здоров'я, як отримувати бажане, як без насильства над собою бути у формі.
6. Потужний заряд енергії та ресурсу
Приділяти час собі, танцювати і вчитися – це про любов до себе і наповнення ресурсом. А як ми знаємо, це впливає і на відносини в родині, і на фінанси, і на настрій по життю в цілому.

Тариф "Базовий"
* 6 уроків по Twerk:
  • вся база трясок,
  • всі елементи з тазом,
  • Безпечна техніка
  • Відео-урок"куди подіти руки"
  • Вступний прямий ефір
  • Заключний ефір з розбором помилок
  • Гайд"Техніка безпеки"
  • Доступ до матеріалів на 1 місяць
https://privatelink.de/?https://liiratop.store/twerk

Угорі