Що нового?

Набір учасників Twerk-медитація. Тариф Ресурс (Лера Топ)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1479 ГРН
Учасників: 0 з 53
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Керуй своїм тілом усвідомлено

Унікальний підхід, що дозволяє ефективно навчатися,
Наповнюватися енергією і РЕСУРСОМ,
Будувати тіло мрії

ЩО ТЕБЕ ЧЕКАЄ?
  1. Пластика тіла. Це те, що хочуть отримати 90% моїх передплатників. Я підготувала новий УРОК з пластику.
  2. базові тряски і всі види руху таза. Просто трясти попою-це не танець. Курс допоможе вам зрозуміти, як рухатися не шаблонно. Ви зможете відчувати і включати своє тіло під будь-яку музику.
  3. прокачування жіночої енергії. Ви можете не вірити в поняття "жіноча енергія", але я точно знаю і бачу, як дивляться чоловіки на мої танці. І як розкриваюся я емоційно, коли танцюю саме тазом, а не руками.
  4. Робота з поставою, сідницями. Я дуже багато приділяю часу правильній техніці. НЕ зірвати собі спину при трясках і танцях – це дуже важливо, адже більшість вчителів мовчать про травми.
  5. повернення зв'язку з тілом. Коли є природний зв'язок з тілом, Ви знаєте, як контролювати своє здоров'я, як отримувати бажане, як без насильства над собою бути у формі.
  6. потужний заряд енергії і ресурсу. Приділяти час собі, танцювати і вчитися – це про любов до себе і наповнення ресурсом. А як ми знаємо, це впливає і на відносини в родині, і на фінанси, і на настрій по життю в цілому.
Про мене
рух-це МОЯ стихія.

• танцювально-руховий тренер, а не педагог з танців
  • Танцюю з 7 років
  • викладала в Росії і за кордоном
  • мої пояснення зрозуміють навіть діти
  • працюю з тілом через свідомість

тариф"РЕСУРС"

• 6 базових уроків з Twerk
  • Вступний вебінар"Як працювати з тілом через підсвідомість"
+
  • Тренування на сідниці