Що нового?

Набір учасників [ТЗшка] як заробити мільйони на копіюванні

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5736 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 51.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
прихований контент для користувачів Aurora, OlkaMi.
Натисніть, щоб розкрити...

Як заробити мільйони на копіюванні

675 000 руб. в місяць на неунікальному контенті або як заробити мільйони на копіюванні

На кого розрахований курс?

На всіх, у кого є комп'ютер, доступ в Інтернет і трохи грошей. Не треба бути програмістом або копірайтером, щоб зробити хороший і корисний відвідуваний статейний сайт. Якусь частину роботи під силу робити самому, а іншу частину можна делегувати.

Але якщо у вас вже є досвід в цій сфері – просто швидше запустіть проект і швидше почнете заробляти.

робіть те, що ніколи не робили,
щоб домагатися того, чого ніхто не домагався (с)

Хто зараз добре заробляє на інфосайтах?

Щороку поріг входу в статейні сайти збільшується, новачкам вже занадто складно перестрибнути цей бар'єр, щоб почати заробляти. Навіть досвідчені вебмайстри вибувають з цієї гонки. Хто сьогодні залишився"в грі":
  1. ті, хто вчасно увійшов в цю сферу. Пощастило почати кілька років тому, коли все було набагато простіше, ніж зараз. У той час дійсно можна було робити сайти з мінімальним бюджетом і виростити з часом з цього хороший бізнес.
  2. у кого є гроші. Зараз мало шансів досягти пристойних результатів з малими інвестиціями. Конкуренція висока, до якості і розміру контенту пред'являються підвищені вимоги, все це має на увазі високі витрати.
  3. хто знає прибуткові і малоконкурентні ніші або теми. Як приклад, малосторінники, які свого часу дозволяли заробити хороші гроші при мінімальних вкладеннях. Але такі теми довго не живуть, найчастіше обмежені за обсягом і погано масштабуються.
показовий приклад Льоші Смарта, який займається інфосайтами з 2012 року, є напрацьований роками досвід, своя команда, гроші, є розуміння, в яких нішах можна заробити, але все це не рятує проект, в який за 3 роки вкладено майже 3 млн.рублів. Так, прибуток є (хоча до окупності ще далеко), але ж і вкладення колосальні! А у новачків нічого з перерахованого немає і на що їм тоді сподіватися, входячи в статейні сайти зараз?

Але ж буває і так, коли через 6 місяців трафіку майже немає і це при 600 статтях! Звичайно, трафік з великою ймовірністю з'явиться, просто сильно зріс час його очікування.

І врахуйте такий момент - це не пасивний дохід, є таке поняття, як старіння контенту, коли через 2-3 роки статті починають втрачати трафік, і, щоб підтримувати колишній рівень доходу, необхідно постійно витрачатися на новий контент.

Тема занадто широка, майже така ж, як вся ніша статейних сайтів. Я ніколи не зможу зайняти своїми сайтами значну частку цього ринку. Жоден сайт не може зайняти ТОП-1 за всіма запитами. А враховуючи, що є ще 9 сайтів в першій десятці і по ним теж добре клікають в пошуковій видачі, плюс постійно відбувається ротація (старі поступаються місцем новим через старіння), то стає зрозуміло, що ринок динамічний і безмежний, і навіть кілька сотень нових гравців навряд чи вплинуть на мої поточні результати.

І, звичайно, курс створений на підтримку мого сервісу, на сайті якого ви зараз перебуваєте.

де взяти всі ці програми і як отримати повну версію статті?

Якщо ви новачок, який вирішив робити все самостійно, то можна обійтися і без додаткових програм. Так, є чимало прихованих нюансів і можна заощадити пристойну кількість часу, якщо володіти всією інформацією, але і написаного достатньо, щоб просто почати робити. У всякому разі у вас зараз значно більше інформації, ніж було у мене, коли я починав.

Продажник
https://privatelink.de/?https://tzshka.ru/copy

Угорі