Що нового?

Придбаний У серці малюнка Катерини Brokali (Катерина Литовчик)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 166 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 28.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Опис книги

Красива і практична книга художника-ілюстратора і архітектора міжнародного рівня Катерини Brokali.
Основи скетчинга і малюнка за авторською методикою, перевіреної численними учнями Катерини. Автор поєднує традиційні матеріали і digital і дає інструменти для досягнення видимих результатів. Вас чекають прогулянки по Венеції, Японський сад, вулички Лісабона, ніжні квіти і апетитна їжа – Катерина розповість, як "привласнити" ці враження і перенести їх на папір.
В основі методу Катерини-правильне використання базових принципів. Ви навчитеся зображати красу навколишнього світу в будь-якій техніці, будь то маркери, акварель або планшет. Покрокові уроки з ботаніки, архітектури та Food-ілюстрації допоможуть на практиці грамотно аналізувати референси, розвинути почуття кольору і композиції, створювати обсяг і текстури, а головне – отримувати радість від творчого процесу.
приємний бонус для читача: ексклюзивний відеоурок по створенню об'єкта з вау-ефектом дзеркальної поверхні по qr-коду з книги.

від автора
Сімнадцять років тому я зробила усвідомлений вибір і пов'язала своє життя зі світом творчості та архітектури, ризикнувши змінити майбутнє. І це було найкраще рішення, яке привело мене туди, де я нескінченно розвиваюся, займаюся улюбленою справою і виконую свою місію в галузі мистецтва.
У будь-якому віці, місці і положенні можна стати художником, потрібно лише ваше щире бажання. Немає " нехудожників "або" не таких " художників, адже через наші руки проходять найпотужніші потоки творчої енергії. Ми всі творці і здатні на багато що. Просто дозвольте собі розкрити свій потенціал. У вас все вийде.

Для кого ця книга
Для початківців художників, які хочуть створювати реалістичні ілюстрації в будь-якій техніці.

• Об'єм: 154 стор.
  • Формат: PDF
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/ekaterina-litovchik-brokali/v-serdce-risunka-ekateriny-brokali-68867514/

Угорі