Що нового?

Придбаний Убий Завтрамена. Розгін (Андрій Степанов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 73.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
історію, яка називається "Убий завтра" очікує новий рівень - збираюся зробити цю програму основним продуктом, а значить буду в неї вкладатися ресурсами (увагою, часом, знаннями, грошима, ...) і виводити на той рівень "охоплення" (ох, вже ці розумні алгоритми і створена ними реальність), якого вона гідна.

Продукт буде складатися тепер з двох частин:
  • платної частини, яка з часом я впевнений перетвориться в кращий продукт/програму/курс в світі в цій сфері. Коштувати при цьому зі зрозумілих причин вона стане відповідних грошей.
  • Забавно, що за ті 5 років, що я тихо мирно і лампово проводив "Убий завтра", тема нейронаук активно пішла в маси, але гідного продукту ніхто з конкурентів так і не зміг зробити на мій погляд
  • те, що вони продають в своїх платних програмах становить 3-7% моїх безкоштовних марафонів) про платні продукти взагалі мовчу - я до сих пір обганяю всіх навіть з матеріалами 2016 року.
  • а головне вони очікувано пішли не в ту сторону - вирішили розвивати мозок, щоб йому було легше справлятися із завданнями, шляхом тренування пам'яті та інших когнітивних функцій, де і тонуть їх клієнти. Тонуть очікувано, бо це так не працює і допомогти нічим у справі подолання ліні/прокрастинації не може.
  • Ну що ж, тим краще для мене) нішу ніхто так толком і не зайняв, а я нарешті дозрів до того, щоб зробити це. Причому поки вони рили в сторону ігор для мозку, я щільно вивчав наступні теми:
  • ендокринологія
  • нутриціологія
  • биохакинг
  • інтегративна медицина
і продовжував вивчати
  • нейрокогнітивну психологію
  • нейробиологию
та інші загадки нашого мікрокосму, благо Гарвард та інші прекрасні університети були мені на допомогу.

той блок інформації по вітамінам, мінералів, гормонів і нейромедіаторів, яким збагатяться мої програми багато продають взагалі як окремі повноцінні курси) Я ж тепер зможу розповісти, що є сенс здати з аналізів, щоб знайти фізіологічні причини втоми, апатії, ліні, відсутності енергії і всього подібного.

У 2021 році буде дійсно багато нового (Як я вже сказав, багато вчився останні роки і копав, так що є чим поділитися).
https://privatelink.de/?https://truestepanov.ru/blackfriday

Угорі