Що нового?

Придбаний [[Удеми] Створюйте красиві зображення за допомогою Середина дня гей гей (Скотт Бромандер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 695 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 80.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

[Udemy] Створюйте красиві зображення за допомогою Midjourney AI (Скотт Бромандер)

(Повністю оновлено і розширено для версії Середина 4-го туру!)

Люди візуали. Ми народжуємося творчими.

Але багато хто з нас спеціалізувалися в інших областях, крім мистецтва. Однак ми любимо образи . Ми вішаємо картини наших улюблених художників на стіни. Нас приваблює приголомшлива кінематографія. Красиво оформлена реклама завжди привертає увагу. Ми знаходимо книги з творчим мистецтвом, щоб читати їх нашим дітям на ніч. Ми запрограмовані дивитися на красиві речі.

Однак взяти те, що у нас в голові, і втілити це в життя - це не те, що може зробити більшість з нас.

Введіть створення зображень за допомогою штучного інтелекту (ШІ)! Створення зображень за допомогою AI — це революційний спосіб швидкого створення зображень за допомогою текстових підказок або простих інструментів малювання. "Midjourney" - це інструмент для створення зображень за допомогою ШІ, який охоплює всю земну кулю.

Буквально мільйони людей, як ви і я, використовують в середині подорожі кожен день, щоб випустити свої ідеї з голови на екран. Інтерфейс простий у використанні. Низький поріг входу ідеально підходить для звичайних користувачів.

Вам не потрібен модний комп'ютер. Насправді, ви можете зробити все це на своєму телефоні або планшеті, якщо захочете!

У цьому курсі ми розглянемо створення ШІ-мистецтва за допомогою Середина подорожі. Ми почнемо з налаштування Midjourney за допомогою ворожнечі, популярного додатка для чату в реальному часі, щоб "спілкуватися" з Midjourney. Звідти ми вивчимо систему підказок для зв'язку з Середина подорожі. "Середина подорожі", приголомшливо приголомшливих зображень. Нарешті, ми закінчимо обговоренням ідей про те, де ви можете використовувати ці зображення, як знайти додаткові ресурси і навіть торкнемося інших художніх рішень ШІ, представлених на ринку. Я навіть проведу вас через процес, який я пройшов на кількох своїх роботах, щоб ви могли побачити, як я підходжу до зображення.

• Хочете створити ілюстрації для дитячої книги, яку ви пишете?
  • Хочете здивувати свою групу DND дивовижними візуальними ефектами вашого персонажа та кампанії?
  • Хочете придумати якесь миле печиво з ведмежою тематикою для наступного дня народження вашої дитини?
  • Хочете створити дивовижне концепт-арт для тієї інді-гри, яку ви завжди хотіли зробити?
  • Хочете створити дошку настрою для наступного великого модного проекту, над яким ви працюєте?
  • Хочете просто побешкетувати і показати друзям круті образи, наприклад, зробити різних акторів супергероями?
Середина подорожі може зробити все це! І багато іншого!

Є так багато захоплюючих речей, які ви можете зробити з тим, що ви створюєте зі штучним інтелектом! Зробіть стрибок, і я обіцяю вам, ви будете щасливі, що зробили.

Тож приєднуйтесь до мене, і давайте представимо вашу першу ідею на екрані!

Для кого цей курс:
  • Новачки раді направити свою уяву на створення захоплюючих дух зображень;
  • Професіонали в різних областях, які бажають підтримати свою майстерність за допомогою приголомшливої графіки.
Чого ви навчитеся:
- Дізнайтеся, що таке створення образів ШІ, що таке Midjourney і як використовувати смуту для доступу до Midjourney для створення зображень ШІ;
в - Як візуально висловити свою уяву, використовуючи можливості штучного інтелекту (ШІ);
  • Вивчіть всі тонкощі Міджурні, програми штучного інтелекту для перетворення тексту в зображення;
  • Освойте систему підказок Міджурні, контролюючи її для точного налаштування зображень;
  • Як взаємодіяти з спільнотою Міджурні, щоб просувати свої творіння ще далі;
  • Підніміть свої творіння, перемістивши їх за межі в середині подорожі.
Вимоги:
  • Комп'ютер, планшет або смартфон;
  • інтернет-з'єднання;
  • Адреса електронної пошти;
  • Художня майстерність не потрібна.
Курс російською мовою (машинний переклад)

****** https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/create-beautiful-art-with-ai/

Угорі