[Udemy] 7 шагов к полному доминированию на Upwork 2023 (Сергей Зашкарук)
Безпрецедентний курс лекцій, що гарантує повний карт-бланш на фріланс біржі Upwork | updated 2023
Опис Єдино можливі, правильні та послідовні кроки на фріланс біржі Upwork.
ПЕРША ЛЕКЦІЯ — - перша лекція у безкоштовному доступі, вона допоможе зареєструватися на Upwork. Дуже прошу детально, дуже уважно її пройти, зробіть все так як я сказав, підготуйтеся так, ніби здаєте магістерський диплом. Це початок шляху, і він справді складний.
ДРУГА ЛЕКЦІЯ — 90% фрілансерів, яким вдалося зареєструватися на найпопулярнішій фріланс біржі Upwork, згодом не можуть взяти перше замовлення. Друга лекція дуже важлива тим, що це Ваш перший етап, через який потрібно прорватися, і я навчу, як правильно написати перший супровідний лист, щоб Вас найняли і змогли перейти до наступного етапу. У написанні Cover Letter є багато нюансів, тонкощів та хитрощів.
ТРЕТЯ ЛЕКЦІЯ — Виконавши перше замовлення, і отримавши перший свій відгук, всі чомусь вважають, що шлях до фрілансу їм відкритий. Але ні, це негаразд. Другий, третій та наступні замовлення взяти набагато складніше, саме тому я хочу навчити Вас грамотно відсівати клієнтів, налаштовувати пошук, шукати проекти та щодня брати замовлення.
ЧЕТВЕРТА ЛЕКЦІЯ — Як правило, на цьому етапі половині фрілансерів шлях до великих та постійних проектів закривається. А все тому, що всі нехтують правилами біржі, завалюють онлайн-верифікацію та не роблять найбанальніших, але дуже важливих речей.
П'ЯТА ЛЕКЦІЯ — Як здобути клієнта? Як стати найкращим серед найкращих? Як із 5-доларового проекту отримати стабільний щомісячний дохід? Все докладно викладено у п'ятій лекції.
ШОСТА ЛЕКЦІЯ — Чому не варто реєструвати агентство? Як це може спричинити крах профілю? Кому та куди делегувати дрібні проекти? Чому багато дрібних проектів вирішують важливу роль у заробітку? Що робити коли Ви упрётеся в стелю із заробітку?
СЬОМА ЛЕКЦІЯ — Стати TOP RATED фрілансером - це ще не межа мрій! Цей бейджик нічого не дає. Профіль на Upwork потрібно прокачувати щодня, щотижня, щомісяця! Без цього аж ніяк. Я докладно навчу Вас, як триматися у ТОПі фрілансерів.
КУРС ДОПОВНЕНО ВЕЛИКОЮ КІЛЬКІСТЮ ЛЕКЦІЙ.
Із новою актуальною інформацією за 2022-23 рік. Але я настійно рекомендую (в обов'язковому порядку) уважно пройти все з самого початку, все з першої лекції.
Я починав на Upwork без знання англійської, без будь-яких навичок у відеомонтажі, з дуже старим та повільним ноутбуком. І за півроку Upwork глобально змінив моє життя, у цьому немає сумнівів.
Головне, пройти кожен етап, кожну сходинку з моїх 7 лекцій. Я вклав усі сили в те, щоб кожен зміг почати заробляти у доларах у цей непростий час. З цим докладним курсом фрілансу біржі Upwork, у Вас більше не буде відмовок не починати свою професійну діяльність тут. Більше того, я гарантую, що ці 7 лекцій обов'язково дадуть Вам можливість заробляти інші суми в доларах, ніж на російськомовних фріланс біржах.
Чого ви навчитеся
Реєстрація на Upwork з першого разу та без відмови
Правильне налаштування облікового запису
Виграшний Cover Letter
Детальне налаштування Job Feed
Відео-верифікація | Terms of Service
Особливі правила спілкування із замовниками зі США, Австралії та Європи
Делегування проектів інші біржі
Утримання профілю у ТОП рейтингу Upwork
Вимоги
Максимум зусиль у перші ТРИ місяці
Бажання працювати з будь-якої точки світу
Готовність 24/7 спілкуватися із клієнтами
Будь-якої потужності ПК
Для кого цей курс
DESIGN
IT
MARKETING
TRANSLATION
WRITING
DATA SCIENCE
Початківці фрілансери
Фрілансер з російськомовних бірж
Відеомонтажери
Копірайтери
Перекладачі
Програмісти
SEO спеціалісти
SMM фахівці
Upwork
Fiverr
Матеріали курсу: 2 розділи ン 20 лекцій ン Загальна тривалість 5 год 19 хв
1. ОСНОВНИЙ КУРС ЛЕКЦІЙ
Реєстрація | Повне налаштування облікового запису
Cover Letter | Перше замовлення
Налаштування Job Feed | Друге замовлення
Делегування проектів фрілансерам новачкам
Постійні клієнти | Регулярний прибуток
Утримання профілю у ТОП рейтингу
2. ДОДАТКОВИЙ КУРС (оновлення за 2022-23 роки)
Правильне закриття проекту
Boost proposal
Available now/Інвайти
Віхи, депонування, відгуки
Поради від минулих клієнтів
Certifications/сертифікати
Project Catalog/Каталог проектів
Portfolio/Introduction/Contract-to-hire
ПОГОДИНКА/Hourly Contracts
Direct Contracts (делегування)
Referrals/Перенаправлення проекту
Upwork Community (корисний форум)
Tax Information/Верифікація/ПОДАТКИ
Безпрецедентний курс лекцій, що гарантує повний карт-бланш на фріланс біржі Upwork | updated 2023
Опис Єдино можливі, правильні та послідовні кроки на фріланс біржі Upwork.
ПЕРША ЛЕКЦІЯ — - перша лекція у безкоштовному доступі, вона допоможе зареєструватися на Upwork. Дуже прошу детально, дуже уважно її пройти, зробіть все так як я сказав, підготуйтеся так, ніби здаєте магістерський диплом. Це початок шляху, і він справді складний.
ДРУГА ЛЕКЦІЯ — 90% фрілансерів, яким вдалося зареєструватися на найпопулярнішій фріланс біржі Upwork, згодом не можуть взяти перше замовлення. Друга лекція дуже важлива тим, що це Ваш перший етап, через який потрібно прорватися, і я навчу, як правильно написати перший супровідний лист, щоб Вас найняли і змогли перейти до наступного етапу. У написанні Cover Letter є багато нюансів, тонкощів та хитрощів.
ТРЕТЯ ЛЕКЦІЯ — Виконавши перше замовлення, і отримавши перший свій відгук, всі чомусь вважають, що шлях до фрілансу їм відкритий. Але ні, це негаразд. Другий, третій та наступні замовлення взяти набагато складніше, саме тому я хочу навчити Вас грамотно відсівати клієнтів, налаштовувати пошук, шукати проекти та щодня брати замовлення.
ЧЕТВЕРТА ЛЕКЦІЯ — Як правило, на цьому етапі половині фрілансерів шлях до великих та постійних проектів закривається. А все тому, що всі нехтують правилами біржі, завалюють онлайн-верифікацію та не роблять найбанальніших, але дуже важливих речей.
П'ЯТА ЛЕКЦІЯ — Як здобути клієнта? Як стати найкращим серед найкращих? Як із 5-доларового проекту отримати стабільний щомісячний дохід? Все докладно викладено у п'ятій лекції.
ШОСТА ЛЕКЦІЯ — Чому не варто реєструвати агентство? Як це може спричинити крах профілю? Кому та куди делегувати дрібні проекти? Чому багато дрібних проектів вирішують важливу роль у заробітку? Що робити коли Ви упрётеся в стелю із заробітку?
СЬОМА ЛЕКЦІЯ — Стати TOP RATED фрілансером - це ще не межа мрій! Цей бейджик нічого не дає. Профіль на Upwork потрібно прокачувати щодня, щотижня, щомісяця! Без цього аж ніяк. Я докладно навчу Вас, як триматися у ТОПі фрілансерів.
КУРС ДОПОВНЕНО ВЕЛИКОЮ КІЛЬКІСТЮ ЛЕКЦІЙ.
Із новою актуальною інформацією за 2022-23 рік. Але я настійно рекомендую (в обов'язковому порядку) уважно пройти все з самого початку, все з першої лекції.
Я починав на Upwork без знання англійської, без будь-яких навичок у відеомонтажі, з дуже старим та повільним ноутбуком. І за півроку Upwork глобально змінив моє життя, у цьому немає сумнівів.
Головне, пройти кожен етап, кожну сходинку з моїх 7 лекцій. Я вклав усі сили в те, щоб кожен зміг почати заробляти у доларах у цей непростий час. З цим докладним курсом фрілансу біржі Upwork, у Вас більше не буде відмовок не починати свою професійну діяльність тут. Більше того, я гарантую, що ці 7 лекцій обов'язково дадуть Вам можливість заробляти інші суми в доларах, ніж на російськомовних фріланс біржах.
Чого ви навчитеся
Реєстрація на Upwork з першого разу та без відмови
Правильне налаштування облікового запису
Виграшний Cover Letter
Детальне налаштування Job Feed
Особливі правила спілкування із замовниками зі США, Австралії та Європи
Делегування проектів інші біржі
Утримання профілю у ТОП рейтингу Upwork
Вимоги
Максимум зусиль у перші ТРИ місяці
Бажання працювати з будь-якої точки світу
Готовність 24/7 спілкуватися із клієнтами
Будь-якої потужності ПК
Для кого цей курс
DESIGN
IT
MARKETING
TRANSLATION
WRITING
DATA SCIENCE
Початківці фрілансери
Фрілансер з російськомовних бірж
Відеомонтажери
Копірайтери
Перекладачі
Програмісти
SEO спеціалісти
SMM фахівці
Upwork
Fiverr
Матеріали курсу: 2 розділи ン 20 лекцій ン Загальна тривалість 5 год 19 хв
1. ОСНОВНИЙ КУРС ЛЕКЦІЙ
Реєстрація | Повне налаштування облікового запису
Cover Letter | Перше замовлення
Налаштування Job Feed | Друге замовлення
Делегування проектів фрілансерам новачкам
Постійні клієнти | Регулярний прибуток
Утримання профілю у ТОП рейтингу
2. ДОДАТКОВИЙ КУРС (оновлення за 2022-23 роки)
Правильне закриття проекту
Boost proposal
Available now/Інвайти
Віхи, депонування, відгуки
Поради від минулих клієнтів
Certifications/сертифікати
Project Catalog/Каталог проектів
Portfolio/Introduction/Contract-to-hire
ПОГОДИНКА/Hourly Contracts
Direct Contracts (делегування)
Referrals/Перенаправлення проекту
Upwork Community (корисний форум)