чому ви навчитеся
Привіт всім! Мене звуть Олена і я є інструктором даного курсу. За свій багаторічний досвід роботи, я зустрічала різних учнів з різними цілями у вивченні англійської мови. Але найчастіше я стикалася з тим, що студенти сумнівалися, боялися, переживали і тим самим ще навіть не почавши вивчати мову, кидали свою затію.
Даний курс створений для тих, хто не вивчав англійську мову або вивчав, але забув основні моменти. Це курс - з нуля і з самих основ. Пропоную спробувати зробити перший крок, зануритися в атмосферу навчання і роботи з іноземною мовою і в результаті отримати початковий рівень з яким ви зможете без переживань і побоювань перейти на новий базовий рівень А1.
На курсі ви пройдете:
- 14 граматичних тем (кілька типів займенників, невизначений і певний артиклі, конструкція there is/there are, що обчислюються і незліченні іменники, дієслово to be, час Present Simple, модальний дієслово can і ін.)
- слова і фрази по самим основним темам (більше 14 тем - знайомство, сім'я, країни і національності, числа, професії і робота, міські та природні об'єкти, місяці, дні тижня та ін.)
- правила читання (закритий і відкритий типи складів, буквосполучення голосних і приголосних, деякі закінчення)
- перегляньте короткі міні-мультфільми і побачите як будуються діалоги
До відео-уроків додаються pdf файли, які ви можете завантажити.
Удачі!
Good luck!
для кого цей курс:
продажник:
- 14 граматичних тем
- правила читання (Всі типи складів, буквосполучення голосних і приголосних, читання деяких закінчень)
- більше 14 тем за лексикою (словами і фразами)
- відпрацювання говоріння та аудіювання (складання простих речень, міні-оповідань, відпрацювання пройденого матеріалу в діалогах)
- Курс створений для нульового рівня володіння англійською. Певні, базові знання в мові не потрібні.
Привіт всім! Мене звуть Олена і я є інструктором даного курсу. За свій багаторічний досвід роботи, я зустрічала різних учнів з різними цілями у вивченні англійської мови. Але найчастіше я стикалася з тим, що студенти сумнівалися, боялися, переживали і тим самим ще навіть не почавши вивчати мову, кидали свою затію.
Даний курс створений для тих, хто не вивчав англійську мову або вивчав, але забув основні моменти. Це курс - з нуля і з самих основ. Пропоную спробувати зробити перший крок, зануритися в атмосферу навчання і роботи з іноземною мовою і в результаті отримати початковий рівень з яким ви зможете без переживань і побоювань перейти на новий базовий рівень А1.
На курсі ви пройдете:
- 14 граматичних тем (кілька типів займенників, невизначений і певний артиклі, конструкція there is/there are, що обчислюються і незліченні іменники, дієслово to be, час Present Simple, модальний дієслово can і ін.)
- слова і фрази по самим основним темам (більше 14 тем - знайомство, сім'я, країни і національності, числа, професії і робота, міські та природні об'єкти, місяці, дні тижня та ін.)
- правила читання (закритий і відкритий типи складів, буквосполучення голосних і приголосних, деякі закінчення)
- перегляньте короткі міні-мультфільми і побачите як будуються діалоги
До відео-уроків додаються pdf файли, які ви можете завантажити.
Удачі!
Good luck!
для кого цей курс:
- даний курс для початківців вивчати англійську мову
- Курс створений для тих, хто не вивчав англійську або хоче повторити основи граматики, навчитися правильно читати і вимовляти англійські звуки, а також складати міні-розповіді англійською, задавати прості питання і відповідати на них, вести прості діалоги.
продажник:
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/english-for-beginners-r/