Що нового?

Набір учасників [udemy] Англійська з нуля для дорослих (Elena Chzhan)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 570 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чому ви навчитеся
  • 14 граматичних тем
  • правила читання (Всі типи складів, буквосполучення голосних і приголосних, читання деяких закінчень)
  • більше 14 тем за лексикою (словами і фразами)
  • відпрацювання говоріння та аудіювання (складання простих речень, міні-оповідань, відпрацювання пройденого матеріалу в діалогах)
вимоги
  • Курс створений для нульового рівня володіння англійською. Певні, базові знання в мові не потрібні.
опис
Привіт всім! Мене звуть Олена і я є інструктором даного курсу. За свій багаторічний досвід роботи, я зустрічала різних учнів з різними цілями у вивченні англійської мови. Але найчастіше я стикалася з тим, що студенти сумнівалися, боялися, переживали і тим самим ще навіть не почавши вивчати мову, кидали свою затію.

Даний курс створений для тих, хто не вивчав англійську мову або вивчав, але забув основні моменти. Це курс - з нуля і з самих основ. Пропоную спробувати зробити перший крок, зануритися в атмосферу навчання і роботи з іноземною мовою і в результаті отримати початковий рівень з яким ви зможете без переживань і побоювань перейти на новий базовий рівень А1.

На курсі ви пройдете:

- 14 граматичних тем (кілька типів займенників, невизначений і певний артиклі, конструкція there is/there are, що обчислюються і незліченні іменники, дієслово to be, час Present Simple, модальний дієслово can і ін.)

- слова і фрази по самим основним темам (більше 14 тем - знайомство, сім'я, країни і національності, числа, професії і робота, міські та природні об'єкти, місяці, дні тижня та ін.)

- правила читання (закритий і відкритий типи складів, буквосполучення голосних і приголосних, деякі закінчення)

- перегляньте короткі міні-мультфільми і побачите як будуються діалоги

До відео-уроків додаються pdf файли, які ви можете завантажити.

Удачі!

Good luck!

для кого цей курс:
  • даний курс для початківців вивчати англійську мову
  • Курс створений для тих, хто не вивчав англійську або хоче повторити основи граматики, навчитися правильно читати і вимовляти англійські звуки, а також складати міні-розповіді англійською, задавати прості питання і відповідати на них, вести прості діалоги.

продажник:

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/english-for-beginners-r/

Угорі