Що нового?

Придбаний [Udemy] Angular і NgRx-пишемо реальний проект з нуля (Олександр Кочергін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 28.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся
  • створювати з нуля проекти на Angular і NgRx
  • писати якісний код
  • створювати перевикористовувані модулі та компоненти
  • Грамотно планувати архітектуру
вимоги
  • Комп'ютер, де ви можете встановити потрібні інструменти (Windows, MacOS або Linux)
  • базові знання про Angular і опціонально Redux/NgRx
опис
У цьому курсі ми створимо клон сайту Medium використовуючи Angular і NgRx. Цей курс повністю сфокусований на реальне програмування використовуючи Angular і NgRx. Ми почнемо з порожньої папки і крок за кроком створимо закінчене додаток. Тут немає ніякої теорії і переказу документації, тільки реальний досвід і якісний код, який я хочу вам передати.

Ви зрозумієте як структурувати ваш додаток, як створювати перевикористовувані і легко читаються модулі і компоненти, як розбивати код на маленькі шматочки. Разом, ми навчимося писати простий і зрозумілий код для складного проекту.

У кожному уроці я приготував для вас вихідний код, так що ми можете легко знайти помилки в своєму коді порівнявши його з кодом уроку або отримати робоче додаток на кожному кроці.

що ви вивчите:
  • як структурувати та налаштовувати проект
  • Як писати якісний код з Angular і NgRx на реальному проекті
  • Як створювати перевикористовувані компоненти та модулі
  • як реалізовувати авторизацію
  • як покривати абсолютно весь код TypeScript інтерфейсами
якщо ви відчуваєте, що вивчили основи Angular, але вам не вистачає знань, як писати ваші власні програми, то цей курс, це те, що вам потрібно. Цей курс повністю сфокусований на створенні реального додатка і не містить базових знань про Angular.

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/angular-and-ngrx-writing-real-project-from-scratch/

Угорі