Що нового?

Набір учасників [Udemy] Базова Розробка ігор (Владислав Чурилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2633 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 144.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чого ви навчитеся
  • Розробка візуальних новел в движку Ren PY
  • Створення візуалізацій за допомогою безкоштовних 3Д редакторів
  • розміщення контенту в мережі, способи його монетизації
  • Робота з зображеннями в безкоштовному аналогу Photoshop
  • безкоштовне просування візуальної новели в Інтернеті
вимоги
  • базове володіння ПК
цей курс включає:
  • 1,5 hours відео за запитом
  • 1 ресурс для скачування
  • повний довічний доступ
  • Доступ через мобільні пристрої та телевізор
  • сертифікат про закінчення
Курс не дає глибоких знань в тій чи іншій сфері. Він дає базові знання в різних сферах, але цих знань вам буде достатньо, щоб почати заробляти.
Відразу скажу, що я заробляю невеликі гроші – близько 6-7 тисяч рублів на місяць на цій справі, при цьому я веду два проекти (дві гри). Але при цьому я на кожну гру витрачаю в середньому 1-2 дні на місяць. Якщо ви можете собі дозволити витратити хоча-б стільки часу – придбання даного курсу окупляться вже в перший місяць роботи.
Дане заняття може бути як хобі – як у мене, що приносить додатковий дохід, так і основним видом діяльності приносить в плоть до декількох тисяч, а то і десятків тисяч доларів на місяць доходу.
З мого курсу ви дізнаєтеся:
Як написати код гри, в яких програмах для цього потрібно працювати;
Як додати візуальну складову за допомогою 3Д графіки;
Як" зібрати " дистрибутив гри (версію для установки.)
Куди і яким чином треба розмістити вашу гру, щоб отримати дохід.
Як зробити вашу гру більш популярною використовуючи при цьому безкоштовні способи просування.
Так само ви дізнаєтеся трохи про роботу безкоштовного графічного редактора аналога Photoshop.
Чому я побудував курс саме так? Тому, що людині складно діяти якщо він не бачить результат, так я кілька років цікавився різними речами і лише недавно зміг підсумувати отримані за цей час знання. В цьому і цінність курсу - менше ніж за півтори години я розповім вам поетапно як робити ігри і як це монетизувати. Ви будите бачити результат своєї роботи і отримаєте винагороду за свої старання практично відразу ж.
Щоб почати власний проект Вам буде потрібно всього кілька годин. Удачі в навчанні!
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/kurs-razrabotki-igr/

Угорі