Що нового?

Придбаний [Udemy] Базовий курс тайського масажу (Юрій Ульянов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся:
  • вивчіть 130 технік тайського масажу
  • навчіться правильно дихати
  • освоїте техніки самовідновлення
  • освоїте методи захисту від негативу
вимоги
  • мед. освіта не потрібна
опис

Будучи масажистом, ви хіба не хотіли б знати, як застосовувати найдавніші, перевірені тисячоліттями техніки, які допоможуть вашим клієнтам швидше одужувати як емоційно, так і фізично?

Я займаюся масажем вже більше 15 років. У мене на прийомі були тисячі клієнтів по всьому світу, від олімпійських спортсменів до кінорежисерів. Я покажу вам все необхідне, щоб підняти ваш масаж на абсолютно новий рівень!

Як правильно підібрати ступінь натиску і ритм для Ваших клієнтів, які страждають від болю в м'язах, суглобах і емоційних проблем.

Як індивідуально підібрати вправи відповідно до дошею (Конституцією) клієнта.

Ви вивчите 130 вправ і технік, які допоможуть протягнути будь-яку напружену область в тілі клієнта.

Ви навчитеся відрізняти безпечні вправи від небезпечних.

Вивчіть повний комплекс вправ розслабляючого двогодинного масажу на спині і на животі, від стоп до голови.

Освоїте масаж, який допоможе зняти напругу, втому, блоки і затискачі в тілі клієнта.

Я з радістю передам Вам свій 15-річний досвід і знання. До зустрічі на курсі.

для кого цей курс:
  • для новачків і практикуючих
Як правильно підібрати ступінь натиску і ритм для Ваших клієнтів, які страждають від болю в м'язах, суглобах і емоційних проблем.

Як індивідуально підібрати вправи відповідно до дошею (Конституцією) клієнта.

Ви вивчите 130 вправ і технік, які допоможуть протягнути будь-яку напружену область в тілі клієнта.

Ви навчитеся відрізняти безпечні вправи від небезпечних.

Вивчіть повний комплекс вправ розслабляючого двогодинного масажу на спині і на животі, від стоп до голови.

Освоїте масаж, який допоможе зняти напругу, втому, блоки і затискачі в тілі клієнта.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/thai_massage/

Угорі