Що нового?

Набір учасників [Udemy] Базовий курс з 3D графіки для мобільних і комп'ютерних ігор (Кирило Швецов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 405 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Мене звуть Швецов Кирило і я автор даного курсу. Курс являє собою вичавку необхідних базових знань для початку шляху до кар'єри в студії Ігор. Я записав відео лекції про те, що сам знав на момент влаштування на роботу і можу стверджувати, що цього вистачило для отримання довгоочікуваної вакансії. Звичайно, від вас вимагається посидючість, стійкість, терпіння і бажання займатися, займатися багато, довго і постійно. Вдосконалюйте свої знання і методи роботи, проявляйте кмітливість і винахідливість і ваша мета виявиться прям перед носом, залишиться тільки схопити і не упускати.

Що ж вас чекає на курсі:
  1. Короткий вступ в роботу популярним 3D пакетом-Blender 3D, а так само легка практика по ходу розбору польотів.

2. Практика створення модель по пайплайну для студій мобільних ігор (жанр idle, tycoon)

3. мінімальні необхідні знання по роботі з Unity (імпорт моделей, створення матеріалів, створення префабів)

4. мінімальні необхідні знання по роботі з Unreal Engine (імпорт моделей, створення матеріалів)

5. розповім про досвід роботи з софтом для референсів - PureRef, Pinterest

6. трохи інформації про заливку моделей на Sketchfab під портфоліо і на продаж

7. створення моделі повного пайплайна (Low Poly, High Poly, UV, Bake, Texturing)

8. Робота в програмах Marmoset Toolbag, Substance Painter
при бажанні можна ділитися результатами і обговореннями домашніх завдань в моєму діскорді.

Хочу зауважити, що курс буде деякий час поповнюватися, про що буду негайно повідомляти.

Курс підходить для новачків, які починають свій шлях у цікавий світ 3D-графіки. У своїх відео я покажу вам повний процес створення ігрових ассетов або ассетов для продажу.

Якщо вам цікавий процес моделювання в повному пайплайні для комп'ютерних або мобільних ігор, буду радий кожному і вдячний вашим відгуками, зворотного зв'язку і результатами вашого моделювання за моїм курсом.

Всім успіхів і удачі в навчанні, сподіваюся, що кожен знайде тут собі те, що правда хотів.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/3d-cube-tutorials-basic-3d-graphics/

Угорі