Більше 30,000 тисяч щасливих студентів
Вам не потрібен веб-сайт, посилання та інше
250 + відгуків з 5-ма зірками від дуже задоволених студентів
78 сторінок різних ніш, які можуть принести вам миттєвий дохід.
кожна частина:
Формат: відео + аудіо + Текст
Тривалість: ~ 1 година 20 хвилин + текст (весь курс має тривалість ~ 4 години)
Тип перекладу: російська озвучка
ви побачите як я:
- заробляю $2,000 на місяць без витрат і витрат, нічого не треба платити.
- отримую понад 1 мільйон переглядів на місяць
- збільшую щомісяця число передплатників на 1000
Я так само покажу вам як я працюю не тільки зі своїм каналом на YouTube, я так само покажу вам що я роблю для того, щоб заробляти більше мільйона переглядів на місяць.
Не має значення чи є у вас свій канал на YouTube, ви можете заробляти таку ж кількість грошей, працюючи по 30 хвилин в день, точно так само як я!
ви навчитеся:
- Як правильно складати заголовки
- Як правильно заповнювати опис
- як використовувати теги, які дозволять вам збільшити ваш дохід
- заробляти так само як я місяць за місяцем
- Секрет, який дозволить вашим Відео бути вище у видачі
- 2 секрету мініатюр, Ви повинні так робити якомога довше, я цього не робив, це моя вина
- Навчіться працювати з передплатниками
- як значно збільшити кількість переглядів і передплатників за допомогою правильного використання анотацій, YouTube відчайдушно хоче, щоб ви це робили, але більшість людей просто це ігнорує.
- Секрет використання плейлистів, який дозволить збільшити кількість переглядів в кілька разів
- як насправді читати аналітику YouTube, для того, щоб стати ще успішніше.
- як зробити так, щоб YouTube безкоштовно рекламував ваш канал по всьому світу
- де брати безкоштовну музику для ваших відео, без обмежень на використання
- як отримати доступ до мільйонному високоякісних відео, які ви можете безкоштовно використовувати... і багато, багато іншого!
- вам нічого не потрібно! Всі відео, мільйони відео, вони доступні безкоштовно, вам не потрібно за них платити!
- все що вам потрібно, це 30 хвилин щотижня для того, щоб створювати більше відео, перевіряйте ваш рахунок і заробляйте ще більше грошей!
- не потрібно ніякої досвід або знання. Все показано в цьому курсі!
- побачите як я заробляю
- Навчіться і побачите як я заробляю як мінімум $2000 в місяць на YouTube, без досвіду, камери і т. д.
- побачите, як отримати безкоштовний доступ до мільйона високоякісних відео, які ви зможете використовувати абсолютно безкоштовно.
- побачите, що вам не потрібно займатися маркетингом або рекламою. YouTube зробить все за вас.
- навчіться правильно використовувати заголовки
- навчіться правильно використовувати опис
- Навчіться просувати відео в YouTube, без обману
- дізнаєтеся найголовніший секрет як можна домогтися мільйона переглядів кожен місяць, без будь-яких проблем.
- дізнаєтеся звідки можна скачати безкоштовну музику для ваших відео
- всі, хто хоче заробляти гроші онлайн
- будь-хто з будь-якої країни
- будь-яка людина, будь-якого віку і з будь-якими здібностями. Мій наймолодший успішний студент-8-ми річний хлопчик, моя найуспішніша жінка-80-ти річна леді!