Що нового?

Придбаний [Udemy.com] як заробляти більше $2000 в місяць на YouTube не знімаючи відео (Алан Хілл)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 16545 ГРН
Учасників: 0 з 92
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 187 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Більше 30,000 тисяч щасливих студентів
Вам не потрібен веб-сайт, посилання та інше
250 + відгуків з 5-ма зірками від дуже задоволених студентів
78 сторінок різних ніш, які можуть принести вам миттєвий дохід.

кожна частина:
Формат: відео + аудіо + Текст
Тривалість: ~ 1 година 20 хвилин + текст (весь курс має тривалість ~ 4 години)
Тип перекладу: російська озвучка

ви побачите як я:
  • заробляю $2,000 на місяць без витрат і витрат, нічого не треба платити.
  • отримую понад 1 мільйон переглядів на місяць
  • збільшую щомісяця число передплатників на 1000
вам не потрібна камера або якесь обладнання. Я покажу вам як отримати доступ до мільйона відео, які ви можете безкоштовно використовувати, і я детально покажу як Ви зможете використовувати ці відео для миттєвого успіху.

Я так само покажу вам як я працюю не тільки зі своїм каналом на YouTube, я так само покажу вам що я роблю для того, щоб заробляти більше мільйона переглядів на місяць.

Не має значення чи є у вас свій канал на YouTube, ви можете заробляти таку ж кількість грошей, працюючи по 30 хвилин в день, точно так само як я!

ви навчитеся:
  1. Як правильно складати заголовки
  2. Як правильно заповнювати опис
  3. як використовувати теги, які дозволять вам збільшити ваш дохід
  4. заробляти так само як я місяць за місяцем
  5. Секрет, який дозволить вашим Відео бути вище у видачі
  6. 2 секрету мініатюр, Ви повинні так робити якомога довше, я цього не робив, це моя вина
  7. Навчіться працювати з передплатниками
  8. як значно збільшити кількість переглядів і передплатників за допомогою правильного використання анотацій, YouTube відчайдушно хоче, щоб ви це робили, але більшість людей просто це ігнорує.
  9. Секрет використання плейлистів, який дозволить збільшити кількість переглядів в кілька разів
  10. як насправді читати аналітику YouTube, для того, щоб стати ще успішніше.
  11. як зробити так, щоб YouTube безкоштовно рекламував ваш канал по всьому світу
  12. де брати безкоштовну музику для ваших відео, без обмежень на використання
  13. як отримати доступ до мільйонному високоякісних відео, які ви можете безкоштовно використовувати... і багато, багато іншого!
вимоги:
  • вам нічого не потрібно! Всі відео, мільйони відео, вони доступні безкоштовно, вам не потрібно за них платити!
  • все що вам потрібно, це 30 хвилин щотижня для того, щоб створювати більше відео, перевіряйте ваш рахунок і заробляйте ще більше грошей!
  • не потрібно ніякої досвід або знання. Все показано в цьому курсі!
що я виведу з цього курсу?
  • побачите як я заробляю
  • Навчіться і побачите як я заробляю як мінімум $2000 в місяць на YouTube, без досвіду, камери і т. д.
  • побачите, як отримати безкоштовний доступ до мільйона високоякісних відео, які ви зможете використовувати абсолютно безкоштовно.
  • побачите, що вам не потрібно займатися маркетингом або рекламою. YouTube зробить все за вас.
  • навчіться правильно використовувати заголовки
  • навчіться правильно використовувати опис
  • Навчіться просувати відео в YouTube, без обману
  • дізнаєтеся найголовніший секрет як можна домогтися мільйона переглядів кожен місяць, без будь-яких проблем.
  • дізнаєтеся звідки можна скачати безкоштовну музику для ваших відео
цільова аудиторія:
  • всі, хто хоче заробляти гроші онлайн
  • будь-хто з будь-якої країни
  • будь-яка людина, будь-якого віку і з будь-якими здібностями. Мій наймолодший успішний студент-8-ми річний хлопчик, моя найуспішніша жінка-80-ти річна леді!

Угорі