Що нового?

Придбаний [Udemy] Facebook Ads for business 2022. Навчися запускати рекламу! (Антон Войтенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 644 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Опис

тільки уяви, мільярди людей використовують соціальні мережі кожен день. Це означає, що тут велика кількість потенційних покупців. Завдяки правильному запуску таргетованої реклами ти зможеш привернути їх увагу і перетворити в реального покупця.
Моє завдання-просто і структуровано пояснити тобі як влаштована реклама. І як з її допомогою отримати максимальну кількість покупців за низькою ціною.
На курсі ти зрозумієш як залучати лояльну аудиторію і які інструменти для цього використовувати. Також розберешся в метриках для розуміння ефективності реклами. Я розповім як підготуватися до роботи в рекламному кабінеті, а потім покажу як запускати рекламні кампанії під різні цілі.
Буде багато інформації, але я пояснюю все доступно.

у цьому курсі ти знайдеш відповіді на питання:
  1. що таке таргетована реклама?
  2. для чого потрібен бізнес Менеджер?
  3. як налаштувати Піксель?
  4. навіщо налаштовувати події?
  5. як підтвердити домен?
  6. який принцип роботи рекламного Кабінету?
  7. як працювати з аудиторіями в рекламному кабінеті?
  8. Як правильно вибирати цілі для рекламної кампанії, щоб отримувати Ліди за низькою вартістю?
  9. як аналізувати рекламні кампанії?
  10. які показники впливають на рекламу?
  11. як вибрати підрядника?
Курс буде актуальний як для підприємця-початківця так і людини, яка хоче освоїти таргетовану рекламу, щоб працювати з клієнтами.
Час знань. Чекаю тебе на курсі! Готовий? Тисни кнопку "Купити курс" і стань фахівцем із запуску таргетованої реклами у Фейсбук.

для кого цей курс:
  • власники Instagram магазинів
  • власники бізнесу з рекламним бюджетом, до 1000$/місяць
  • початківцям таргетологам
  • Людям, які хочуть почати працювати таргетологами
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/facebook-ads-2022-biz/

Угорі