опис
я роблю дуже класні умови придбання.
Ця система коштує реально у багато разів більше ніж та ціна, за яку ви можете її придбати.
Список і докладний опис кожного інструменту і що це вам дасть!
1) Блок ордерів (короб ) основний інструмент
чіткий і зрозумілий, максимально простий для торгівлі.
Він дозволяє за 1 сек. зрозуміти де є точка входу а де ні, взяти більше прибутку, прибрати психологію і додати 99% впевненість в ринку, робити розгін точніше в 2 рази, знизити стопи в 2-3 рази, поставити ідеальний стоп.
Ви дізнаєтеся і навчитеся всім нюансам, які не були показані в безкоштовних матеріалах, які створять магію у вашій торгівлі і будуть дуже простими.
Ви отримаєте всі правила, всі ситуації і всі нюанси як будується блок з дуже високою точністю - ви не зможете помилитися в торгівлі і до 90% ваших стопів не будуть порушені - чого раніше ще ніколи не було.
Це найпростіший інструмент який я бачив за свої 20 років торгівлі і найефективніший я поясню його вам так що зрозуміє як ним користуватися навіть дитина.
Ви отримаєте чіткі правила дуже точного і правильного побудови блоків, яке я не давав в безкоштовних матеріалах і інші фішки і секрети!
Це чітко показує від яких меж до яких торгувати до яких ні, і де не можна входити! Торгівля ще ніколи не була такою простою і зрозумілою.
Техніка: поділу Блоку-я навіть врахував ситуацію і знайшов правила як можна великий блок на Н1 розділяти на багато дрібних і користуючись всього цим одним правилом тепер вірно будуєш блок в 100% випадків. Воно виключає будь-які помилки при побудові.
Ви можете великі блоки ділити на більш дрібні і торгувати ними на М5 щоб було більше точок входу і на М5 для ще більшої кількості звичайних точок входу.
По суті знаючи тільки цей інструмент з усіма деталями вже можна заробляти в ринку спокійно, стабільно від декількох тисяч доларів на місяць.
Я хочу, щоб ваша торгівля було просто бронебійною і надійною наскільки це можливо, щоб Ви були застраховані з усіх боків і ніщо не могло перешкодити вашому прибутку і Вашому заробітку - тому я даю вам 6 інструментів!!!
2) блок порожніх цін
види і чому здається що іноді вони не закриваються. правила за якими завжди будеш отримувати подвоєний плюс в торгівлі на цьому блоці.
Дуже крута додаткова можливість прибутку і гарантовано забирати дуже красиві руху без ризику.
Ви навчитеся всім деталям і нюансам як тримати позицію, збільшуватися, розганятися, доливатися, знати куди піде ринок!!! З абсолютним спокоєм і впевненістю і точністю.
3) Розворотний блок
Ви заздалегідь будете знати де буде розворот тренда і розворотний блок і не отримаєте стопи які б неминуче отримали не знаючи цього і тільки це може помножити ваш депозит на 10-20% гарантовано! Це величезна перевага для нас.
Завдяки цьому блоку ви легко зможете торгувати на самих краях ціни, як це роблю я і для вас це було фантастикою, а тепер стало абсолютною реальністю і ви переконаєтеся в цьому на практиці.
Ми заздалегідь будемо знати коли закінчиться тренд і почнеться новий і будемо готові до цього і заберемо максимум руху.
Розворотний Блок часто без флету, але в якому багато ордерів натовпу і заздалегідь можна дізнатися по ньому розворот Тренда і вишикуватися в правильному напрямку ринку.
Знаючи звичайні блоки-рано чи пізно один блок який буде розворотним і змінить колір, і ми за звичкою торгуючи в ньому не допустимо помилку так як знаємо що це розворотний блок - ми перебудовуємося в протилежну сторону.
Ви не зловите стопів в останньому блоці тренда.
Отримайте плюсову угоду на маківці тренда по Н1.
Всі корекції і відкати будемо збирати без ризику на всіх блоках нового тренда.
Завдяки цій позиції у всіх наступних блоках у вас може бути відкрита подвоєна позиція і абсолютно без ризику взагалі.
Ця угода дозволить всі інші угоди робити навіть без стопів взагалі!
техніка: Прогноз розвороту
Найточніший інструмент визначення передбачення де буде розворот!
- ми розуміємо заздалегідь де буде сформований розворотний Блок, чекаючи це ми ще на початку тренда перебудовуємося в потрібний напрямок і ловимо розворот на маківці ціни.
4) корекційний блок
ринок завжди робить корекції, на яких всі трапляються і втрачають гроші - ми ж будемо заробляти на цьому.
Цей блок відображає ситуації в які потрапляють абсолютно всі трейдери і втрачають на цьому не знають куди піде ціна - Він дасть вам перевагу і дуже точні місця для входів і ви будете впевнені у своєму прибутку і стопи будуть в безпеці.
Це ті випадки коли наприклад тренд бай але потрібно робити в цьому блоці селл.
Це той блок в якому всі угоди навпаки і коли потрібно все пріоритети по позиціях поміняти з ніг на голову!
Ви зможете безпомилково відрізняти корекції від розвороту по Н1.
Можливість грати з розгоном і зайти по тренду розгінним лотом без ризику.
5) інструмент "сила блоку"
цей інструмент показує силу і надійність тих блоків які ми будуємо! Від цього залежить прибутковість яку ми можемо отримати і збитки яких ми можемо уникнути.
З його допомогою ми знаємо в якому блоці більше ордерів натовпу, маркетмейкера значить можемо збільшувати лот по суті зберігаючи маленькі ризики.
Чим сильніше блок тим міцніше впевненість що ціна не проб'є цей блок і можна доливатися розганятися і навіть торгувати без стопів без ризику.
Цей інструмент підсилює всі інші в кілька разів, робить торгівлю більш розумною і обережною і коли є можливість вичавлює прибуток по максимуму збільшуючи лоти без ризику.
чим сильніше і надійніше блок тим сміливіше ми можемо торгувати і бути впевнені в торгівлі.
Чим слабкіше, тим обережніше ми торгуємо, зменшуємо ризики і працюємо зі стопами по іншому.
6) коригування ордерів (маніпуляція ордерами)
це не блок але забійний і секретний інструмент, який підсилює інші інструменти мінімум в 2 рази.
Це не блок-це маніпуляція ордерами таким чином що навіть якщо неправильно ви ввійдете ви отримаєте прибуток в будь-якому випадку і його можна використовувати як з блоками так і без, з будь ТЗ ДО який ви звикли і він зі збитковою зробить її прибутковою.
Це остаточно підстрахує вас і вашу торгівлю.
У кожному блоці і іншому інструменті можна це використовувати і створити просто вбивчу торгівлю, в якій не ринок на вас заробляє, а ви на ньому і посилюючи всі інструменти в кілька разів тільки цим.
7) закритий блок ціни і як звичайний блок зробити закритим
*той самий інструмент крутіше розгону депозиту *
Це блок в якому можна творити все що завгодно - ми можемо закрити блок своїми позиціями так щоб було абсолютно неважливо що відбувається всередині нього і відкриватися в будь-яку сторону ринку навіть по середині блоку і бути в плюсі завжди, то чого боятися брокери і від чого вони захищаються за допомогою терміналу МТ5.
Я покажу вам як "закрити" блок ордером і вам буде все одно як торгувати і абсолютно без ризику.
Є такі блоки, які тижнями "будуються", тобто ми можемо цілий тиждень отримувати прибуток без ризику.
Я покажу як цей інструмент дасть вам тижнями без ризику заробляти по кожній валютній парі і у вас буде по 20-30 угод на місяць які можуть дати вам по 100-200 пп.
Я покажу як і в яких випадках зі звичайного блоку можна зробити закритий блок ціни. Дуже сильна техніка, яка просто зі звичайного блоку дає в 10 разів більше прибутку!
Ці інструменти можна використовувати як окремо один від одного, так і поєднуючи.
А якщо його використовувати разом з розгоном то помилитися при цьому неможливо в принципі.
Всі інструменти створені не для ускладнення системи, а навпаки для спрощення і максимальної кількості можливостей прибутку! Вичавити з торгівлі максимум при простоті і мінімумі ризиків.
Ці інструменти без "терміну придатності" вони будуть працювати завжди так як за ними стоїть знання деталей торгівлі Маркетмейкера. Я спеціально шукав такі можливості в ринку, щоб вони ніколи не перестали приносити стабільний і постійний дохід.
Це тільки частина всіх можливостей інструментів і тих переваг, які вони відкриють і подарують Вам, для вашої максимального прибутку при мінімумі ризиків.
збірка всіх інструментів і їх використання в комплексі як єдина система які дають більше 30 способів отримати прибуток!
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/draft/3829186/