Що нового?

Придбаний [Udemy] Фотошоп 2020 з нуля. Практика Photoshop (Юліана Семенова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся
  • ви освоїте останню версію Photoshop 2020
  • Навчіться налаштовувати програму під ваші потреби
  • створите візитку і підготуйте її до друку
  • дізнаєтеся тонкощі роботи зі шрифтами
  • переміщення, вибір і редагування шарів-легко!
  • вивчіть найбільш затребувані інструменти фотошопу
  • Навчіться професійно ретушувати фотографії
  • самі створите оформлення для групи в соціальних мережах
  • дізнаєтеся, як на цьому можна заробити
вимоги
  • Наявність комп'ютера або ноутбука
  • встановлений Photoshop 2020
опис
Adobe Photoshop-обов'язковий інструмент фотографів, графічних і веб-дизайнерів. Хочете стати одним з них? Тоді почніть з малого-вивчіть досконально Фотошоп разом зі мною. Від простого до складного, від малювання простих кружечків до професійної ретуші фотографій. Я навчу вас не тільки тому, як працювати в цьому графічному редакторі, але і як на цьому заробляти.

На уроках ми будемо розглядати реальні приклад. Я покажу вам методи, які вимагають мінімальних зусиль, але дають максимальні результати. Ви навчитеся виконувати складні речі швидко або за допомогою автоматизації фотошопу.
Я буду використовувати останню версію програми-Photoshop CC 2020, але уроки підійдуть і для інших версій, тому що інтерфейс Фотошопа не сильно змінювався протягом тривалого часу.

чому саме цей курс?
  • послідовність: від простого до складного
  • багато практики: дизайн візитки, гуртки, календаря, Реставрація ретро-фотографій, професійна ретуш фото, створення картини маслом і олівцем, оформлення соц. мереж і т. д.
  • багато файлів для скачування, які допоможуть вам у подальшій роботі
  • підтримка викладача. Я завжди на зв'язку і готова відповісти на ваші запитання.
  • посилання на цікаві ресурси з моєї скарбнички
Для кого цей курс:
  • цей курс ідеально підходить для початківців користувачів Photoshop
  • Якщо у вас середнє або просунуте володіння Фотошопом, то подивіться мої практичні завдання, щоб зрозуміти, чи підійде вам мій курс.
автори: Ліана Семенова
Останнє оновлення: 5/2020
Російська

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/photoshop2020_learn/#instructor-1

Угорі