Що нового?

Придбаний [Udemy] Фотошоп для фотографа від А до Я (Ivan Kochergin)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Фотошоп для фотографа від А до Я (Ivan Kochergin)

чому ви навчитеся

• на курсі Ви дізнаєтеся як грамотно працювати в Фотошопі, як ретушувати, працювати з кольором і світлом, навчитеся просунутим методам таким як частотне розкладання і dodge and burn. Дізнаєтеся що таке фільтри і плагіни і з чим їх їдять. Все це в простій, зрозумілій, чітко структурованій формі, що розбереться навіть той, хто фотошоп раніше в очі не бачив.
вимоги
  • особливих вимог немає. Якщо ви знаєте хоч трохи будь-яку іншу програму обробки (навіть snapseed) вам буде простіше, але курс можуть проходити і ті хто не чув що таке Крива і гістограма.
опис
Максимально докладний курс по роботі в Фотошопі для фотографів. Містить всю необхідну інформацію для того щоб почати класно обробляти знімки, структурувати знання, закрити всі прогалини і дізнатися як спростити і автоматизувати багато процесів ретуші зображень. Я викладаю в Міжнародному інституті фотографії та кіно з 2013 року. За цей час я зібрав відмінний курс по Фотошопу з урахуванням зворотного зв'язку від моїх студентів.

У програму курсу входить:

Основи роботи
Інтерфейс програми, робочий простір, панель інструментів та інші основні поняття для початку роботи в Фотошопі.

шари, маски, режими накладення
Мабуть один з найголовніших блоків всього курсу, так як саме він закладає фундамент для всіх подальшого навчання.

коригувальні шари
Один з найбільш затребуваних інструментів в арсеналі сучасного фотографа і ретушера. Розуміючи як вони працюють Ви зможете робити 80% обробки в Фотошопі.

фільтри і плагіни
Важливий інструмент для портретної обробки, простий але ефективний як автомат калашникова.

Dodge and Burn
2 методу освітлення і затемнення для промальовування обсягу на фотографії. Перший варіант швидкий і легкий, другий більш гнучкий і дає простір для експериментів.

частотне розкладання
Зручний спосіб ретуші, з поясненнями що як і для чого потрібно робити. Один з найбільш затребуваних методів обробки серед фотографів

створення HDR зображень і панорам
Як збирати кілька зображень в одне з різною експозицією, а також збірка панорам (як в Фотошопі, так і в Лайтрум)

Практика обробки портрета
Півгодинне практичне відео, в якому застосовуються всі розглянуті техніки обробки і ретуші для створення цілісної картини

Для кого цей курс:
  • Якщо ви повний нуль в фотошопі або ви трохи розбираєтеся в обробці, але хочете систематизувати свої знання в обробці і підняти їх на новий рівень, дізнатися як спростити і автоматизувати деякі процеси, тоді цей курс для вас!
Іван Кочергін (kochergin.pro.photo)
Я професійний фотограф, ретушер, блогер, відеомейкер і викладач. Я викладаю мистецтво фотографії в Міжнародному інституті фотографії та кінематографії з 2013 року. Я дуже люблю фотографувати і люблю ділитися своїми знаннями зі студентами по всьому світу.

Я веду кілька блогів на YouTube, telegram і instagram. Я можу сказати, що люблю викладати так само сильно, як і стріляти. Це 2 мої пристрасті в житті. Успіх моїх учнів-це і мій успіх.

Приєднуйтесь до моїх курсів, і я зроблю все можливе, щоб поділитися з вами якомога більшою кількістю знань, мій друг!

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/photoshop_dlya_photo/

Угорі