Що нового?

Придбаний [[Udemy] Фотошоп для початківців Веб-дизайнерів (Наріне Мірзоян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 317 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чому ви навчитеся

• ви зможете вільно малювати в програмі Photoshop CC 2017
  • Навчіться вибирати правильні інструменти і команди для малювання інтерфейсів
  • Навчіться застосовувати різні функції програми для прискорення роботи
  • дізнаєтеся яка роль веб-дизайнера при створенні веб-сайту
  • а якщо завести блокнот заміток протягом курсу, в кінці у Вас буде готовий настільний Довідник з Фотошопу
вимоги
  • Наявність комп'ютера
  • встановлена програма (Photoshop CC 2017)
  • бажання вчитися!
у цьому курсі зібрані всі основні уроки фотошопу для початківців веб-дизайнерів і не тільки. Крок-за-кроком ми з Вами вивчимо всі інструменти, функції і різні можливості фотошопу, які по закінченню курсу дадуть Вам можливість легко і швидко працювати і над макетами для веб-дизайну, і над друкованими виробами, і над фотографіями. У порівнянні з книгами і навчальними статтями, цей формат навчання фотошопу з нуля за допомогою відео уроків, зробить Ваше навчання легким і цікавим. Весь курс триває близько 7 годин. Протягом усього цього часу я завжди буду на зв'язку і допоможу в разі будь-якої труднощі. Моя єдина мета і мета цього курсу, підготувати міцну основу знання програми Adobe Photoshop.

Яка цільова аудиторія?
  • цей курс Фотошопа призначений для початківців дизайнерів і розробників, хто хоче з нуля навчитися грамотно використовувати програму Photoshop CC 2017, і застосовувати в Веб-дизайні
  • для людей з обмеженими можливостями, які можуть користуватися комп'ютером
  • для тих, хто хоче навчитися новій професії або новим навичкам
  • для тих, хто хоче реалізувати мрію і стати ближче до мистецтва творіння
  • для тих, хто просто хоче урізноманітнити життя новими знаннями
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/photoshop-ui/

Угорі