Що нового?

Придбаний [Udemy] інженер тендерного відділу (Георгій Черняк)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 258 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 11.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

в даному курсі ви вивчите весь процес отримання держконтрактів з прикладами всіх помилок з практики. У вас все ще виникає питання, що робить інженер тендерного відділу і які його функції? Давайте по порядку ...

Мене звуть Георгій Черняк, я автор онлайн-курсу. Я закінчив з відзнакою університет за спеціальністю будівництво, і рівно 5 років пропрацював в тендерному відділі в одній з найбільших будівельних компаній Алтайського краю. З липня 2015 року я відкрив свою компанію і з тих пір допомагаю вигравати держконтракти компаніям з усієї Росії. За весь цей час з моєю участю виграно контрактів на суму понад 5 млрд.рублів.

головна перевага курс а, то що після його проходження ви зможете працювати віддалено, перебуваючи в будь-якій точці світу. По закінченню курсу ви будете впевнено працювати з держконтрактами: від пошуку до висновку, і ви зможете без помилок оформляти заявки для участі в аукціоні. Кращим студентам буде запропоновано працевлаштування. Ви самі зможете вибирати рівень своєї завантаження, так як на підготовку заявки з винагородою 2 000 рублів може піти годину, а для заявки з винагородою 30 000 рублів пару днів. Таку роботу можна поєднувати з навчанням, відпочинком або навіть підробляти перший час, поки дохід від підробітків не перевищить основну зарплату.

в курсі 28 відео уроків, мінімум теорії, в основному скрінкасти з практичними прикладами. Наш курс перший, націлений на результат учасників, оскільки ми зацікавлені у високій кваліфікації наших майбутніх партнерів. Щодня оголошується понад 9000 закупівель і конкуренція у кваліфікованих кадрів на цьому ринку практично немає-роботи вистачить усім. За перші 7 уроків ви зрозумієте загальну схему участі в держзакупівлях. Далі ви навчитеся Шукати закупівлі, отримувати безкоштовні повідомлення, чому взагалі ніхто не вчить і професійно оформляти заявки на аукціони. У прикладах будуть детально розібрані можливі помилки при підготовці заявки і весь функціонал роботи на електронних торгових майданчиках.

Дякую за інтерес до курсу інженер тендерного відділу. Пройшовши курс, ви зможете швидко і стабільно заробляти. Спробуйте безкоштовний урок, щоб відчути як все працює.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/ingenerto/

Угорі