Що нового?

Придбаний [Udemy] як писати есе англійською (ліцей ВШЕ, FCE, TOEFL, IELTS) (Тимур Казанцев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 313 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як писати есе англійською (ліцей ВШЕ, FCE, TOEFL, IELTS).
Навчіться структуровано писати есе англійською мовою для вступу до університету та складання міжнародних іспитів.

опис

Привіт! У цьому короткому курсі хочу показати вам як писати есе англійською мовою.

Есе англійською вперше я почав писати ще в університеті, щоб вчитися за кордоном, після цього допомагав друзям і свого часу у мене навіть було своє агентство з підготовки пакету документів для навчання за кордоном. За весь час через мене пройшло приблизно мінімум близько 300 листів, які я перевіряв, редагував, і писав сам. Наприклад, коли я навчався у вишці, мене запросили в University College London по обміну, але одночасно Я отримав запрошення на стажування в Постпредстві Росії в ООН в Женеві, Швейцарії, і в підсумку я вибрав стажування, про що дуже задоволений.

Так ось, за весь час написання і редагування своїх есе та есе інших людей, я зібрав дуже багато корисних матеріалів, виграшних листів і структурував процес написання есе, щоб зробити його максимально зрозумілим на зразок конкретної інструкції. Саме в цьому курсі, я розповім вам як писати есе англійською мовою для вступу до ліцею ВШЕ, а також мотиваційні листи, які є обов'язковими для вступу до іноземних університетів. Крім того, представлені в цьому курсі формати есе можна використовувати для складання міжнародних іспитів FCE, TOEFL та IELTS.

Чому я вирішив записати цей курс? Тому що потік бажаючих вступити дуже великий, я займаюся з кількома учнями на очних заняттях, а так як кількість годин на тиждень обмежена, на жаль, не можу допомогти всім, тому і вирішив створити онлайн курс.

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/english-essays/

Угорі