Що нового?

Набір учасників [Udemy] як почати кар'єру на фрілансі. Заробіток на Upwork в 2021 (Олексій Злотник)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чому ви навчитеся
  • Навчіться знаходити круті та високооплачувані проекти
  • Максимізуєте свій дохід
  • складіть правильну стратегію розвитку на фрілансі
  • Навчіться складати правильні і продають листи клієнтам
вимоги
  • щоб стати успішним фрілансером, потрібна наполеглива праця, але це доступно кожному, у кого є мотивація і завзятість
опис
⇉ подивіться промо-ролик, щоб дізнатися як ви можете побудувати кар'єру фрілансера на Upwork
⇉ приєднайтеся до 100 + моїм студентам на Udemy
⇉ 35 + студентів залишили відмінний відгук про інший моєму курсі і досягли відмінних результатів

Привіт, мене звуть Олексій Злотник і вже більше трьох років я можу вважатися фрілансером. Завдяки фрілансу я пішов з офісної роботи, і почав працювати з ноутбуком в кафе, про що давно мріяв.
Це дозволило мені поліпшити мій спосіб життя, я почав подорожувати, а так само я прожив близько 3 місяців в Іспанії на березі Атлантичного океану. Так як я не прив'язаний до місця і часу, я спокійно поєднував життя в іншій країні з роботою над своїми проектами. Хіба це не круто? Впевнений багато хто з вас хотіли б так само.
І цей курс – те, що вам потрібно!

в кінці цього курсу Ви зможете:
  • вийти на фріланс-майданчик Upwork і заробити свої перші гроші
  • ви круто оформите профіль так, щоб вас легко знаходили цільові клієнти в пошуку
  • навчіться писати правильні слова
  • зможете випереджати конкурентів у боротьбі за проекти своєї мрії
на курсі:
  • я передам вам весь свій 3-х річний досвід роботи на фрілансі
  • ми розглянемо найпоширеніші помилки новачків
  • у вас буде близько 10 корисних документів, включаючи шаблони Cover Letter, фрази англійською для спілкування з клієнтом, шаблон оформлення профілю, а так само багато корисний посилань і статей.
ідеальний студент цього курсу-це фрілансер, який хоче перейти з російськомовного фрілансу на американський і почати більше заробляти, а також люди, які бажають змінити офісну роботу і почати заробляти ті ж гроші, або більше, але без прив'язки до офісу і графіку.

Побачимося на курсі!

З повагою,
Олексій Злотник

Для кого цей курс:
  • люди, які бажають заробляти гроші в якості фрілансера
  • люди, готові використовувати свої професійні навички для надання якісних послуг платоспроможним клієнтам
  • підійде для цих спеціальностей:
  • програмісти
  • Видеомонтажеры
  • SEO фахівці
  • SMM фахівці
  • дизайнери
  • Маркетологи
  • копірайтери
  • перекладачі
  • початківці фрілансери
  • фрілансери з російськомовних бірж
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/freelance_upwork/