чому ви навчитеся
⇉ подивіться промо-ролик, щоб дізнатися як ви можете побудувати кар'єру фрілансера на Upwork
⇉ приєднайтеся до 100 + моїм студентам на Udemy
⇉ 35 + студентів залишили відмінний відгук про інший моєму курсі і досягли відмінних результатів
Привіт, мене звуть Олексій Злотник і вже більше трьох років я можу вважатися фрілансером. Завдяки фрілансу я пішов з офісної роботи, і почав працювати з ноутбуком в кафе, про що давно мріяв.
Це дозволило мені поліпшити мій спосіб життя, я почав подорожувати, а так само я прожив близько 3 місяців в Іспанії на березі Атлантичного океану. Так як я не прив'язаний до місця і часу, я спокійно поєднував життя в іншій країні з роботою над своїми проектами. Хіба це не круто? Впевнений багато хто з вас хотіли б так само.
І цей курс – те, що вам потрібно!
в кінці цього курсу Ви зможете:
Побачимося на курсі!
З повагою,
Олексій Злотник
Для кого цей курс:
- Навчіться знаходити круті та високооплачувані проекти
- Максимізуєте свій дохід
- складіть правильну стратегію розвитку на фрілансі
- Навчіться складати правильні і продають листи клієнтам
- щоб стати успішним фрілансером, потрібна наполеглива праця, але це доступно кожному, у кого є мотивація і завзятість
⇉ подивіться промо-ролик, щоб дізнатися як ви можете побудувати кар'єру фрілансера на Upwork
⇉ приєднайтеся до 100 + моїм студентам на Udemy
⇉ 35 + студентів залишили відмінний відгук про інший моєму курсі і досягли відмінних результатів
Привіт, мене звуть Олексій Злотник і вже більше трьох років я можу вважатися фрілансером. Завдяки фрілансу я пішов з офісної роботи, і почав працювати з ноутбуком в кафе, про що давно мріяв.
Це дозволило мені поліпшити мій спосіб життя, я почав подорожувати, а так само я прожив близько 3 місяців в Іспанії на березі Атлантичного океану. Так як я не прив'язаний до місця і часу, я спокійно поєднував життя в іншій країні з роботою над своїми проектами. Хіба це не круто? Впевнений багато хто з вас хотіли б так само.
І цей курс – те, що вам потрібно!
в кінці цього курсу Ви зможете:
- вийти на фріланс-майданчик Upwork і заробити свої перші гроші
- ви круто оформите профіль так, щоб вас легко знаходили цільові клієнти в пошуку
- навчіться писати правильні слова
- зможете випереджати конкурентів у боротьбі за проекти своєї мрії
- я передам вам весь свій 3-х річний досвід роботи на фрілансі
- ми розглянемо найпоширеніші помилки новачків
- у вас буде близько 10 корисних документів, включаючи шаблони Cover Letter, фрази англійською для спілкування з клієнтом, шаблон оформлення профілю, а так само багато корисний посилань і статей.
Побачимося на курсі!
З повагою,
Олексій Злотник
Для кого цей курс:
- люди, які бажають заробляти гроші в якості фрілансера
- люди, готові використовувати свої професійні навички для надання якісних послуг платоспроможним клієнтам
- підійде для цих спеціальностей:
- програмісти
- Видеомонтажеры
- SEO фахівці
- SMM фахівці
- дизайнери
- Маркетологи
- копірайтери
- перекладачі
- початківці фрілансери
- фрілансери з російськомовних бірж
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/freelance_upwork/