Що нового?

Придбаний [Udemy] Як почати кар'єру на фрілансі. Заробіток на Upwork в 2023 (Олексій Злотник)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 1 з 13
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 58.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[Udemy] Как начать карьеру на Фрилансе. Заработок на Upwork в 2023 (Алексей Злотник)

Чого ви навчитеся

Навчіться знаходити круті та високооплачувані проекти
Максимізуєте свій дохід
Складіть правильну стратегію розвитку на фрілансі
Навчіться складати правильні і продають Cover Letter (листи клієнтам)
Вимога

Щоб стати успішним фрілансером, потрібна наполеглива праця, але це доступно кожному, у кого є мотивація і завзятість
Спойлер: Опис

⇉ Подивіться промо-ролик, щоб дізнатися як ви можете побудувати кар'єру фрілансера на Upwork

⇉ Приєднуйтесь до 100 + моїх студентів на Udemy

⇉ 35 + студентів залишили відмінний відгук про іншому моєму курсі і досягли відмінних результатів

Привіт, мене звуть Олексій Злотник і вже більше трьох років я можу вважатися фрілансером. Завдяки фрілансу я пішов з офісної роботи, і почав працювати з ноутбуком в кафе, про що давно мріяв.

Це дозволило мені поліпшити мій спосіб життя, я почав подорожувати, а так само я прожив близько 3 місяців в Іспанії на березі Атлантичного океану. Так як я не прив'язаний до місця і часу, я спокійно поєднував життя в іншій країні з роботою над своїми проектами. Хіба це не круто? Впевнений багато хто з вас хотіли б так само.

І цей курс-те, що вам потрібно!

В кінці цього курсу Ви зможете:

вийти на фріланс-майданчик Upwork і заробити свої перші гроші
ви круто оформите профіль так, щоб вас легко знаходили цільові клієнти в пошуку
навчіться писати правильні продають Cover Letter
зможете випереджати конкурентів у боротьбі за проекти своєї мрії

На курсі:

я передам вам весь свій 3-річний досвід роботи на фрілансі
ми розглянемо найпоширеніші помилки новачків
у вас буде близько 10 корисних документів, включаючи шаблони Cover letter, фрази англійською для спілкування з клієнтом, шаблон оформлення профілю, а так само багато корисний посилань і статей.
Ідеальний студент цього курсу-це фрілансер, який хоче перейти з російськомовного фрілансу на американський і почати більше заробляти, а також люди, які бажають змінити офісну роботу і почати заробляти ті ж гроші, або більше, але без прив'язки до офісу і графіку.

Побачимося на курсі!

З повагою,

Олексій Злотник

Для кого цей курс:

Люди, які бажають заробляти гроші як фрілансер
Люди, готові використовувати свої професійні навички для надання якісних послуг платоспроможним клієнтам
Підійде для цих спеціальностей:
Програміст
Відеомонтажери
SEO спеціалісти
SMM спеціалісти
Дизайнер
Маркетолог
Копірайтери
Перекладач
Початківці фрілансери
Фрілансери з російськомовних бірж

Продажник: