Що нового?

Придбаний [Udemy] як створити онлайн-школу з нуля в 2021 році (Антон Мехович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся
  • запис відео з екрану. Watermark. Налаштування запису. Налаштування мікрофона.
  • Монтаж і оформлення відео в Premiere Pro. Додавання муз фону. Анімаційні вставки
  • Створення YouTube каналу. Завантаження відеоурока і оптимізація за ключовими запитами.
  • оформлення та оптимізація YouTube каналу. Шапка каналу, трейлер, опис, посилання.
  • Створення лендінгу на LPMotor. Вибір шаблону. Підключення домену. Заголовок по 4U
  • Автоматизація сайту. Створення автоворонки на отримання лідерських результатів. Власний приклад.
  • проводимо вебінар на платформі Bizon365 з підключенням OBS для більшого ефекту
  • запускаємо Автовебінар. Налаштовуємо будь-яку кількість учасників і будь-які коментарі в чаті
  • створюємо платформу навчання, додаємо учнів, додаємо курси, управляємо доступом
  • сервіси гугл які дозволяють створювати анкети, презентації, хмарні сховища і тд
  • мій практичний приклад роботи онлайн-школи. Як йде трафік. Що я використовую.
  • аналітика в Яндекс метриці. Вебвізор. Створення цілей в Google Analytics і їх імпорт
Привіт друзі, спасибі що зайшли на мій курс, давайте я розповім про себе і свій курс. Я практик, у мене вже є своя власна онлайн-школа "Архітерік". Я записав цей курс і дуже задоволений ним. Вважаю, що по співвідношенню ціна/якості цей курс один з кращих. Чому? Тому що в нього я вклав максимум знань від реалізації свого онлайн-проекту "Архітерік" з самого нуля. У мене є досвід покрокової реалізації онлайн-школи, від запису відео до створення рекламної відеокампанії на Google Ads. На цьому курсі ми розберемо все-Створення сайту, відеопродакшн, автоворонки, платформу навчання і тд. Знаєте що, я вам заздрю, тому що коли я починав - не було таких курсів, зате на ринку були курси за 220тр, в яких було багато води і мало ефективності. У моєму курсі немає води, відеоуроки змонтовані так що ви не витрачаєте свій час на порожні мотивації і отримуєте відразу корисні технічні знання. Подивіться демо відеоурока (вище). Якщо вас влаштовує формат-сміливо купуйте курс, він відіб'ється в сотні разів при Вашій наполегливій роботі, будьте впевнені".
Стаття про мене в школі бізнесу.
Антон має великий викладацький стаж, починаючи з 2014 року працював викладачем комп'ютерних програм в московському навчальному центрі "Освіта та кар'єра". Далі самостійно розробив онлайн-курс" Автокад за 5 днів " складається з 50 відеоуроків. Деякий з уроків даного курсу, які були у відкритому доступі набрали більше 100000 переглядів, їх завданням було продавати основний курс. Також Антон добре розбирається у відеопродакшені і самостійно розробляв рекламні відео в програмах After Effects і Premiere Pro. Викладач вважає що займаючись онлайн бізнесом вам необхідно мати уявлення про монтаж відео і створення графіки і самим отримати цей досвід в даних програмах щоб далі ви могли розуміти справжню вартість даної роботи при роботі з підрядниками. "Навіть якщо ви самостійно не налаштовуєте вебінар і не вмонтовуєте відео, ви повинні розуміти як відбувається цей процес і скільки часу на нього буде потрібно. Якщо ви хочете розвиватися в цьому напрямку то вам необхідно розвиватися комплексно"
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/kak-sozdat-online-skolu/

Угорі