Що нового?

Придбаний [Udemy] як заробляти більше $2000 на місяць на YouTube не знімаючи відео

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7170 ГРН
Учасників: 0 з 113
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 66 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Про курс:

• більше 30,000 тисяч щасливих студентів
  • вам не потрібен веб-сайт, посилання та інше
  • 250 + відгуків з 5-ма зірками від дуже задоволених студентів
  • 78 сторінок різних ніш, які можуть принести вам миттєвий дохід.
ви побачите як я:
  • заробляю $2,000 на місяць без витрат і витрат, нічого не треба платити.
  • отримую більше 1 мільйона переглядів на місяць
  • збільшую щомісяця число передплатників на 1000 ... все дуже просто, місяць за місяцем
  • Вам не потрібна камера або якесь обладнання. Я покажу вам як отримати доступ до мільйона відео, які ви можете безкоштовно використовувати, і я детально покажу як Ви зможете використовувати ці відео для миттєвого успіху.
  • я так само покажу вам як я працюю не тільки зі своїм каналом на YouTube, я так само покажу вам що я роблю для того, щоб заробляти більше мільйона переглядів на місяць.
  • Не має значення чи є у вас свій канал на YouTube, ви можете заробляти таку ж кількість грошей працюючи по 30 хвилин в день, точно так само як я!
ви навчитеся:
  • Як правильно складати заголовки
  • Як правильно заповнювати опис
  • Як використовувати теги, які дозволять вам збільшити ваш дохід
  • заробляти так само як я місяць за місяцем
  • Секрет, який дозволить вашим Відео бути вище у видачі
  • 2 секрети мініатюр, Ви повинні так робити якомога довше, я цього не робив, це моя вина
  • Навчіться працювати з передплатниками
  • Як значно збільшити кількість переглядів і передплатників за допомогою правильного використання анотацій, YouTube відчайдушно хоче, щоб ви це робили, але більшість людей просто це ігнорує.
  • Секрет використання плейлистів, який дозволить збільшити кількість переглядів в кілька разів
  • Як насправді читати аналітику YouTube, для того, щоб стати ще успішніше.
  • Як зробити так, щоб YouTube безкоштовно рекламував ваш канал по всьому світу
  • де брати безкоштовну музику для ваших відео, без обмежень на використання
  • Як отримати доступ до мільйонному високоякісних відео, які ви можете безкоштовно використовувати ... і багато, багато іншого!
  • Вам ні за те не треба платити!
вимоги:
  • вам нічого не потрібно! Всі відео, мільйони відео, вони доступні безкоштовно, вам не потрібно за них платити!
  • все що вам потрібно, це 30 хвилин щотижня для того, щоб створювати більше відео, перевіряйте ваш рахунок і заробляйте ще більше грошей!
  • не потрібно ніякої досвід або знання. Все показано в цьому курсі!
  • Що я винесу з цього курсу?
  • побачите як я заробляю
  • Навчіться і побачите як я заробляю як мінімум $2000 в місяць на YouTube, без досвіду, камери і т. д.
  • побачите, як отримати безкоштовний доступ до мільйона високоякісних відео, які ви зможете використовувати абсолютно безкоштовно.
  • побачите, що вам не потрібно займатися маркетингом або рекламою. YouTube зробить все за вас.
  • навчіться правильно використовувати заголовки
  • навчіться правильно використовувати опис
  • Навчіться просувати відео в YouTube, без обману
  • дізнаєтеся найголовніший секрет як можна домогтися мільйона переглядів щомісяця, без будь-яких проблем.
  • дізнаєтеся звідки можна скачати безкоштовну музику для ваших відео
  • цільова аудиторія:
  • всі, хто хоче заробляти гроші онлайн
  • хто завгодно з будь-якої країни
будь-яка людина, будь-якого віку і з будь-якими здібностями. Мій наймолодший успішний студент-8-ми річний хлопчик, моя найуспішніша жінка-80-ти річна леді!

Угорі